Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikschef til ny stor butik i Esbjerg Lemvigh-Müller A/S

Vi glæder os til at slå dørene op til en helt ny og moderne fuldsortiments-butik og salgskontor i Esbjerg i april 2022. Vi ønsker at komme endnu tættere på vores eksisterende kunder i Esbjerg og omegn, og med etablering af en flagskibsbutik i Esbjerg får vi nu muligheden for at servicere eksisterende og nye kunder på både El, VVS og Værktøj.

Gode kolleger med stor erfaring, i en professionel koncern med ambitioner for fremtiden

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor håndværkere får professionel vejledning, inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder El, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere.

Butikken i Esbjerg står overfor at flytte til nye og større lokaler. Vi får flere kvadratmeter og et udvidet sortiment – hele butiksoplevelsen bliver anderledes og langt mere strømlinet og kundevenlig i fremtiden. Med den nye butik og det nye salgskontor får vi også behov for nogle dygtige nye medlemmer af Lemvigh-Müller-familien. Her kan du søge den specifikke stilling som Butikschef. Herudover får vi brug for endnu flere kolleger. Stillingerne er vidt forskellige, og vi leder også efter:

Fælles for alle stillingerne er, at du får et tæt samarbejde med butikkens og kontorets øvrige kolleger. Du kommer til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og professionel rådgivning.

Vi vil yde landets bedste service og derfor investerer vi i din udvikling og videreuddannelse. Vi er samtidigt en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv og gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale såvel privat som forretningsmæssigt. Og sidst men ikke mindst støtter vi op om de gode fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater, sportsstævner og meget mere.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er udlært inden for El eller VVS, men hvis du på anden vis har erfaring fra grossist, eller du er salgs- eller butiksuddannet med ovenstående speciale, hører vi meget gerne fra dig.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted. Du tænker i mersalg, er i stand til at yde professionel vejledning, og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater. Du er smilende, udadvendt og klar på en frisk bemærkning.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enten Salgschef for butikkerne, Kenneth Christensen, på +45 2913 4101 eller Salgschef for VVS, Jens Nygaard på +45 5150 9055.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;