Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikschef til håndværkerbutik i Holstebro

Falder det dig naturligt at drive salg i øjenhøjde, og kunne du tænke dig at få ansvaret for vores håndværkerbutik i Holstebro, så er jobbet her nu.

Som butikschef kommer du til at indgå i et team af 3 dygtige medarbejdere. Du får ansvaret for en tocifret millionomsætning og får til opgave at skabe salgsvækst via salgsfremmende aktiviteter og optimering af butikken.

Du har ansvar for den daglige drift af butikken, herunder personalet, samt en opgave i at være en aktiv spiller i alle butiksopgaver, herunder kundebetjening.

Herudover er du ansvarlig for at:

  • Vækste salget i butikken
  • Gøre butikken til det foretrukne valg for kunderne
  • Holde leverandørarrangementer og events for at vise nye produkter og styrke salget
  • Være i løbende dialog med vores interne og eksterne sælgere
  • Deltage i og afholde månedlige målstyringsmøder

 

Gode kolleger med stor viden

Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist. Her træder du ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Erfaring med salg, god service og ledelse

  • Du har flair for salg og betjening af kunder. Her kan du både komme fra en intern – eller ekstern salgsposition
  • Du har ledererfaring
  • Hvis du har kompetencer indenfor el, VVS eller butiksdrift er det en fordel
  • Har du erfaring med SAP eller andre salgssystemer, er det en fordel
  • Bopæl i lokalområdet foretrækkes

Det falder dig naturligt at begejstre og få kunderne til at føle sig velkomne i butikken. Som person forventer vi, at du er udadvendt, samt har en naturlig forståelse for at skabe salgsvækst.

Vi tilbyder dig:

En spændende stilling, hvor du vil få gode muligheder for både personlige og faglige udfordringer. Vi tilbyder uddannelse i forhold til din baggrund og behov.

Er du interesseret?

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Kenneth Christensen på mobil 29 13 41 01. Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;