Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikschef til butikken i Kolding - Lemvigh-Müller A/S

Butikken på Nordager i Kolding skal have en ny chef. Vi er i den situation, at vores nuværende chef, der har haft sin gang i butikken gennem de seneste 13 år, efter eget ønske skal prøve kræfter med nye opgaver internt i virksomheden.

Derfor får vi nu muligheden for at byde velkommen til en ny chef for butikken. Du vil som vores nye butikschef blive ansvarlig for en fuldsortimentsbutik og herfra skal du og teamet servicere eksisterende og nye kunder på både El, VVS og Værktøj samt sikre samarbejdet med vores Smartlager™ showroom, der er en integreret del af butikken.

Gode kolleger med stor erfaring, i en professionel koncern med ambitioner for fremtiden

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor håndværkere får professionel vejledning, inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere.

Butikken i Kolding er ret unikt placeret med vores centrallager placeret i kort gåafstand. Det betyder at vi herfra kan tilbyde et endnu dybere sortiment at VVS-artikler og VTA (værktøj m.m.). Du får et tæt samarbejde med butikkens øvrige team og en tværgående dialog med kolleger fra både SCM-lageret, G. Funder og Rustfrit stål som man deler lokation med. Du kommer til at være spillende træner i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og professionel rådgivning. Der ud over sætter du en ære i at butikken altid fremstår på bedste vis.

Vi vil yde landets bedste service, og derfor investerer vi i din udvikling og videreuddannelse. Vi er samtidig en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv og gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale såvel privat som forretningsmæssigt. Og sidst men ikke mindst støtter vi om de gode fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater, LM Træf og meget mere.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er udlært inden for el eller VVS, men hvis du på anden vis har erfaring fra grossist, eller du er salgs- eller butiksuddannet med ovenstående speciale, hører vi meget gerne fra dig.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted. Du tænker i mersalg, er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater. Du er smilende, udadvendt og klar på en frisk bemærkning. Som chef for butikken er du det naturlige samlingspunkt, men du er ikke bange for at delegere opgave og selv være en del af teamet når opgaverne skal løses.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef for butikkerne Region Syd, Thomas Sonne Arvidson, på +45 2035 1315.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;