Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikschef - Thisted

Er du lokalkendt i Thisted, og har du et godt drive, så er du muligvis vores nye butikschef til vores butik i Thisted.

 

Gode kolleger med stor erfaring, i en professionel koncern med ambitioner for fremtiden

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor håndværkere får professionel vejledning, inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder El, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere.

Du vil få ansvaret for

  • den daglige drift af butikken, herunder personalet
  • at være en aktiv spiller i alle butiksopgaver, herunder salgsoptimering, space management og kundebetjening
  • holde leverandørarrangementer og events for at vise nye produkter og styrke salget

Du kommer til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og professionel rådgivning. Vi vil yde landets bedste service, og derfor investerer vi i din udvikling og videreuddannelse. Vi er samtidigt en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv og gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale såvel privat som forretningsmæssigt. Og sidst, men ikke mindst, støtter vi op om de gode fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater, sportsstævner og meget mere.

Den rette kandidat

Du er gerne butiksuddannet og har gerne erfaring med ledelse. Hvis du på anden vis har erfaring fra grossist, eller du er salgs- eller butiksuddannet, hører vi også meget gerne fra dig.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted. Du tænker i mersalg, er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via Jobindex hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Kenneth Christensen på tlf. 29 13 41 01.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;