Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikssælger til håndværkerbutik - Århus

Brænder du for salg, og trives du med at vejlede håndværkere? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Dine arbejdsopgaver:

Din arbejdsdag går med, at du:

  • ekspederer og rådgiver vores kunder i butikken
  • sørger for butiksoptimering og vedligeholdelse af sortimentet
  • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget
  • plukker og pakker ordrer og tager dig af øvrige butiksrelaterede opgaver

 

Gode kolleger med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern.

Er du den rette profil?

  • Som butiksansat kommer du til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og en flot butik. Du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag og beholder dit gode humør, når tingene spidser til. Du er smilende, udadvendt og klar på en frisk bemærkning
  • Du er en holdspiller, som er fleksibel og stabil og ved at, det er vigtigt, at vi hjælper og er der for hinanden i hverdagen
  • Du er gerne uddannet elektriker eller fra grossistbranchen

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, du tænker i mersalg og er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel er serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kom ind i butikken og oplev den gode stemning og få en uformel snak med butikschef Torben Brink Madsen. Du er også meget velkommen til at kontakte Torben på tlf: 2334 6066 til en uforpligtende snak om jobbet.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;