Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikssælger med værktøjsbaggrund til håndværkerbutik i Kalundborg

Kan du vejlede håndværkere om primært værktøj og tekniske artikler, og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Salg – vejledning – butiksoptimering

Din arbejdsdag går med, at du:

  • servicerer vores kunder.
  • sørger for butiksoptimering, konstant vedligehold og opgradering af sortimentet.
  • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc.
  • plukker og pakker ordrer og tager dig af øvrige butiksrelaterede opgaver.

 

Faste arbejdstider og fri i weekenden

Du arbejder mandag til fredag, og din arbejdstid ligger mellem 6.30-15.00. Dit arbejdssted bliver vores butik i Kalundborg - Lerchenborgvej 59, 4400 Kalundborg.

Gode kolleger med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern.

Er du den rette profil?

  • Vi forestiller os, at du er butiksuddannet eller udlært indenfor værktøj, el- og/eller VVS-tekniske produkter. Alternativt er du uddannet håndværker og besidder et naturligt sælgergen.
  • Som butiksansat kommer du til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og en flot butik. Du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag, og beholder dit gode humør, når tingene spidser til. Du er smilende, udadvendt og ved, hvad god service er.
  • Som butiksteam har vi et tæt samarbejde, og det er vigtigt, at vi hjælper, og er der for hinanden i hverdagen.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, og du elsker at sælge. Du er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi ser frem til at høre fra dig

Ser du denne mulighed som det naturlige næste skridt i din karriere, så send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ’Søg stillingen’ gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når rette kandidat er fundet.

Forventet tiltrædelse er efter aftale, Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Thomas Sonne Arvidson på 20 35 13 15.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;