Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikssælger til Vejle - Lemvigh-Müller A/S

Brænder du for salg, og kan du vejlede håndværkere om primært VVS-artikler? Vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Gode kollegaer med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende stål- og teknikgrossist, og du træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern.

Du arbejder mandag til torsdag mellem kl. 7.00-15.00 og fredag kl. 7.00-14.00. Du får et tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere og salgschefen, som du driver butikken sammen med.

Som butikssælger kommer du til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og en flot butik. Som butiksteam har vi et tæt samarbejde, og det er vigtigt, at vi hjælper, og er der for hinanden i hverdagen.

Du kan se frem til bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere og VVS’ere.
  • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet.
  • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget.
  • plukker og pakker ordrer og tager dig af øvrige butiksrelaterede opgaver.

Er du den profil vi søger?

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted. Du tænker i mersalg og er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi forestiller os, at du er grossist eller butiksuddannet eller udlært indenfor VVS, men hvis du på anden vis har god erfaring med VVS- og/eller el-tekniske produkter hører vi meget gerne fra dig.

Du kan derfor holde hovedet koldt i en travl hverdag og beholder dit gode humør, når tingene spidser til. Du er smilende, udadvendt og klar på en frisk bemærkning.

Ser du denne mulighed som det naturlige næste skridt i din karriere, så send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via linket. Vi kalder løbende kandidater til samtale, og ansætter når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef, Henri Bugge, på mobil +45 4060 4002.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;