Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Butikssælger med VVS-kendskab - Aalborg

Brænder du for rådgivning, og kan du vejlede VVS-installatører og andre fagfolk om primært VVS-artikler? Vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

 

Gode kollegaer med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende stål- og teknikgrossist, og du træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern.

Du arbejder mandag til torsdag mellem kl. 6.00-16.00 og fredag kl. 6.00-14.00 på skiftevis åbne- og lukkevagter. Du får et tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere og butikschefen, som du driver butikken sammen med.

Som butikssælger kommer du til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og en flot butik. Som butiksteam har vi et tæt samarbejde, og det er vigtigt, at vi hjælper, og er der for hinanden i hverdagen.

Du kan se frem til bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • ekspederer vores kunder, der primært er VVS’ere og elektrikere.
  • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet.
  • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget.
  • plukker og pakker ordrer og tager dig af øvrige butiksrelaterede opgaver.

 

Er du den profil vi søger?

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted. Du tænker i mersalg og er i stand til at yde professionel vejledning, og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Den rette profil er grossistuddannet eller udlært indenfor VVS-branchen, men hvis du på anden vis har god erfaring med VVS-tekniske produkter, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan derfor holde hovedet koldt i en travl hverdag, og beholder dit gode humør, når tingene spidser til. Du er smilende, udadvendt og klar på en frisk bemærkning.

Ser du denne mulighed som det naturlige næste skridt i din karriere, så send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via linket. Vi kalder løbende kandidater til samtale, og ansætter når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Butikschef Lars Martin Nielsen på mobil +45 2422 4874 eller tag fat i en af os ved skranken i butikken så vi kan fortælle, hvorfor vi skal være dine nye kolleger.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;