Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Vil du have en stilling med et stort ansvar og en bred kontaktflade med kunder og kolleger?

– Så bliv en del af vores debitorteam i Randers

Du får en god balance mellem planlagte afstemninger og løbende kundecases, hvor du sammen med 6 kolleger hjælper vores kunder med at finde de rette kreditløsninger. Du får et stort beslutningsmandat i dine kundesager og stor frihed til at planlægge dit arbejde, og bliver en del af en succesfuld, dansk virksomhed, der er kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og personlige udviklingsmuligheder.

Debitoransvarlig for kunder i hele landet

Du varetager kontakten med erhvervskunder i hele landet. Via dialog og regnskabsberegninger finder du den rette løsning på kreditgivning og afdragsordninger for kunderne. Størstedelen af dine sager varetager du per telefon eller mail, men du vil også komme på kundebesøg ifm. kreditberegninger og etablering af afdragsordninger. Dine opgaver inkluderer desuden:

  • servicering af kunder, vores interne salgsafdeling og sælgere
  • afstemning og udligning af konti samt månedlig opfølgning på forfaldne saldi
  • registrering af betalinger samt rykkerprocedurer.

 

Grib muligheden hos Lemvigh-Müller og bliv en del af et stærkt team

Mulighederne er mange hos Lemvigh-Müller. Vi sætter stor pris på forbedringsforslag, så du kan virkelig påvirke tingene. Du bliver en del af et team på 6 debitoransvarlige, som alle bidrager med godt humør og positiv stemning. Vi har et godt samarbejde og er gode til at sparre og hjælpe hinanden.

Er du den rette profil?

  • Du har nogle års erfaring med økonomi- og regnskabsopgaver – gerne fra den finansielle sektor.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med kreditvurdering – evt. som bogholder.
  • Du arbejder selvstændigt og kan bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Du har gode kommunikationsevner, argumenterer for dine valg og står ved dine beslutninger.

Din indgangsvinkel kan være mangeartet, vigtigst er, at du kan varetage almindelige opgaver indenfor debitorbogholderi. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded overfor kunderne, og at du trives i et team med et bredt samarbejde med kolleger og interne/eksterne kunder.

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreditchef Christine Nielsen på 4060 4057.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og attraktiv helbredssikring.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;