Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Device Manager - Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Vil du medvirke til sikre udvikling og IT-sikkerhed på mobile devices hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Velkommen til din nye afdeling

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-driftsafdelingen. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team, kan du se frem til at spille en central rolle i samarbejde med kollega, i Danmarks førende stål- og teknikgrossist. Samtidig får du stor frihed i hverdagen til at nå dine mål – det er nemlig dig, der er med til at sætte retningen for jeres område.

Få en nøglerolle og bring din viden i spil

Vi søger en dygtig IT-tekniker til vores infrastrukturteam, hvor du sammen med en kollega får ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores mobil devices (PC/SmartPhone).

IT Drift og Support består af 17 medarbejdere, som yder 1.- og 2- linje support til vores 1300 medarbejdere placeret på vores 24 lokationer i landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers.

Mere konkret indebærer jobbet:

  • Teknisk håndtering af IT-sikkerhedsprodukter på arbejdspladsen, udvikling og vedligeholdelse af et modern workplace setup inkl. Microsoft 365 porteføljen
  • Håndtering og styring af smartphones via Intune (management og sikkerhedsprodukt)
  • Operationelle IT-sikkerhedsopgaver jf. ovenstående
  • Bidrager til træning i arbejdspladsen

 

Erfaring med håndtering af PC’er, SmartPhones, MS Office-produkter

Som person er du god til at kommunikere og udfordre status quo, og du er i stand til at tænke endnu smartere, end vi allerede gør.

  • Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende rolle
  • Du har gode generelle IT-kundskaber og meget erfaren med Windows X, MS 365
  • Du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale
  • Du udviser selvstændighed og gennemslagskraft
  • Du trives med at kunne overskue en problemstilling fra oven, for derefter at gå praktisk og resultatorienteret til værks.
  • Du er fokuseret på at komme i mål – egne såvel som afdelingens

 

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT Driftschef Michael Knudsen, Mobil 2021 2527.

Vi glæder os til at høre fra dig

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;