Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Digital Sales Specialist Lemvigh-Müller A/S Herlev

Har du lyst til at være nøgleperson for vores kommercielle fokus på vores eCommerce platform? Motiveres du af at skabe relevans, udvikle og optimere onlinesalg, og er du god til at arbejde med interne stakeholders og få tingene til at ske? Er du enig i, at teamarbejde giver energi og et bedre resultat?

Så er denne nyoprettede stilling med krav til hands-on opgaveløsning måske noget for dig.

En unik mulighed i en professionel koncern

I Lemvigh-Müller har vi en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større digital transformation, hvor fokus er at sikre og styrke vores markedsposition. Det er netop den gode kundeoplevelse der er drivende i en kompleks platform, men med stort potentiale. Til vores ”Customer Experience” afdeling søger vi en ny kollega til eCommerce-funktionen. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Herlev og refererer til Søren Borg, der er Head of Customer Experience. Du kan læse mere om Søren og hans baggrund her.

Du trives med stort ansvar og har fokus på at optimere

Konkret har du ansvaret for at udvikle, vækste og optimere onlinesalget af udvalgte produktkategorier med henblik på at skabe øget både kort- og langsigtet forretningsværdi. Du er nøglekontakt til vores kommercielle kategoriafdelinger, og du er derfor ansvarlig for at sikre velfungerende processer og optimerede eCommerce-planer for produktkategorierne.

På nuværende tidspunkt arbejder vi på et stort projekt, hvor fokus er på at reducere mængden af produkthierarkier, så vores kunder får færre og mere intuitive navigationsveje mod de produkter og kategorier, de ønsker at købe ind fra, når de handler på vores eCommerce-platform. Du vil blive en del af dette projekt, som kræver, at du er god til at tale med dine kollegaer i kategoriafdelingerne – ligesom du skal have lysten til at arbejde hands-on, hvor en stor del af dagen kan være med hænderne nede i eksempelvis Excel eller PIM-systemet.

Som Digital Sales Specialist vil du blandt andet være ansvarlig for:

  • at det kundevendte produkthierarki og datakvalitet understøtter og optimerer vores onlinesalg
  • at prioritere produktkategorierne med henblik på at øge synlighed
  • at oversætte den overordnede kategoristrategi med relevante kundeindsigter til profitable, eksekveringsmodne og engagerende eCommerce/online taktiker

 

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du forstår vigtigheden af strategiens til- og fravalg, og hvordan det skal oversættes til det underliggende operationelle arbejde – og vigtigheden af tværorganisatorisk samarbejde.

Det er et plus hvis:

  • du har lyst til at skabe datastruktur der understøtter eCommerce-udviklingen
  • du har et kommercielt mindset, og at du både er analytisk og har strategiske kompetencer
  • du har erfaring med at implementere og optimere online salg

Du får en unik mulighed for at opbygge en grundig forretningsforståelse i vores centrale kommercielle funktion.

Vi er teamplayers med et digitalt mindset

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig- og faglig udvikling. Du bliver en del af et marketingteam hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.
Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Experience, Søren Borg, på telefon +45 5138 7840.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;