Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

EDI-konsulent - Kolding

Er du en teknisk anlagt person med passion for EDI-integrationer og automatisering? Lemvigh-Müller, en ledende virksomhed i Norden med 176 års erfaring, søger nu en EDI-konsulent, som kan styrke vores digitale transformation.

Som vores EDI-konsulent vil du spille en nøglerolle i at integrere, migrere og teste vores automatiske ordrekanaler, herunder EDI og API. Du bliver en del af et team, som står for onboarding af nye kunder og leverandører, sikring af kvaliteten i vores systemer gennem QA & UAT, og vil aktivt bidrage til kontinuerlig forbedring af vores processer.

Denne stilling er perfekt for dig, der har baggrundsviden med integrationer og en naturlig nysgerrighed samt lyst til at lære. Du vil blive en del af et innovativt miljø, hvor vi værdsætter god energi og en proaktiv tilgang til opgaveløsning.

Kernekompetencer:

 • Forståelse og erfaring med EDI-integrationer.
 • Gerne erfaring med onboarding af kunder og leverandører på automatiske ordrekanaler.
 • Kompetent i migrering og testprocesser, herunder QA & UAT.
 • Evnen til at arbejde selvstændigt samt i team, med en høj grad af ansvarlighed.
 • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.
 • En problemløsende tilgang og evnen til at håndtere flere opgaver samtidig.
 • Analytiske færdigheder og opmærksomhed på detaljer.
 • Et ønske om at blive ved med at udvikle og lære nye færdigheder.

 

Vi tilbyder:

Som EDI-konsulent hos Lemvigh-Müller får du en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist, der stolt repræsenterer ca. 1.400 dedikerede medarbejdere landet over.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
 • Fleksible arbejdsformer – med mulighed for hjemmearbejde
 • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

Din position vil være præget af stor autonomi og dertilhørende ansvar, kombineret med fremragende muligheder for både personlig og professionel vækst. Du vil blive en integreret del af en velstående koncern, hvor der er plads til at træffe de bedste beslutninger og ressourcerne til at føre dem ud i livet. Vores virksomhedskultur er præget af en afslappet kommunikation, høje faglige ambitioner, et konstant blik for vækst og en dybtfølt passion for at gøre en positiv forskel – både internt og for vores kunder.

Skulle du have spørgsmål vedrørende denne position, er du mere end velkommen til at kontakte Henriette Svendsen, EDI Integrations Lead på tlf. +45 3695 5227.

Til denne stilling kommer vi til løbende at holde samtaler, så søg den gerne hurtigt for at sikre at du kommer i spil.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;