Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Ekstern salgskonsulent - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være en af Lemvigh-Müllers frontpersoner og har du lyst til dagligt at møde vores kunder, på deres arbejdsplads? Vil du væres med til at sikre at Lemvigh-Müller er den bedste forretningspartner og lave værdibaserede løsninger til kunderne? Så er her en spændende mulighed for at blive en del af vores professionelle salgsstyrke.

Salgskonsulent inden for forbrugsvarer, tekniske produkter og personlige værnemidler

Det er essentielt, at du forstår vores kunders forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram, kan skræddersy de bedste og mest værdiskabende løsninger til kunden. Du skal således selvstændigt planlægge salgsindsatsen til potentielle og kendte kunder. Du samarbejder med kollegaer, øvrige kollegaer i organisationen og udvalgte kompetenceafdelinger om at finde de rigtige, tekniske, løsninger til kunderne.

Dit virke er ude hos vores kunder i Storkøbenhavn, i tidsrummet kl. 7.00-15.00, og du får kontorplads på hovedkontoret i Herlev, hvor du typisk arbejder om fredagen. Du arbejder nysgerrigt og direkte sammen med vores eksisterende armeringskunder hvor du udbygger og vedligeholder relationen, og du arbejder opsøgende og struktureret med en pipeline af potentielle nye kunder. Dette sker succesfuldt gennem effektivt samarbejde med afdelingens interne sælgere, andre forretningsområder i Lemvigh-Müller og via vores organisatoriske snitflader.

Mere konkret betyder det, at du:

  • Planlægger og gennemfører kundemøder hos eksisterende og nye kunder inden for byggebranchen
  • Vurderer og igangsætter individuelle indsatser på kundeporteføljen
  • Identificerer løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov og går efter at være en værdiskabende samarbejdspartner
  • Fastholder og udbygger relationer i området gennem en aktiv salgsindsats
  • Etablerer attraktive samhandelsaftaler
  • Booker møder og laver besøgsrapporter i vores CRM-system (Salesforce)

Vi ser gerne at du kommer fra en lignende stilling hvor du har et stort og aktivt netværk, som du har vedligeholdt gennem flere år. Du har en teknisk eller håndværksmæssig uddannelse og har arbejdet inden for eller i nært samarbejde med entreprenørbranchen. Vigtigst er det, at du har et naturligt drive, at du kan se muligheder frem for begrænsninger, og at du er klar på at finde en løsning til enhver udfordring. Det mærker vi og vores kunder gennem din proaktive tilgang til arbejdet, hvor du er ideskabende i din opgaveløsning og hvor du arbejder vedholdende med kunden – indtil du kan aflevere den rigtige løsning. Du arbejder struktureret og selvstændigt, og kender vigtigheden af at levere de rette oplysninger til kontoret, så dine kollegaers arbejde og dermed løsningen til kunden, er ordentlig og gennemarbejdet.

En unik mulighed i en professionel og fagligt ambitiøs koncern

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik-og stålgrossist, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern med tid til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem.

Du bliver en del af en koncern hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Lars Korsager Olsen telefon +45 2434 7390.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;