Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Environmental Specialist Lemvigh-Müller A/S Herlev

Vil du være en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem?

Vores fantastiske vækstrejse rykker hele tiden grænserne for kvaliteten i Lemvigh-Müller og for at vedblive at være den bedste forretningspartner, mangler vi dig til at sikre, at miljøledelse er og forbliver en integreret del af vores ledelsessystem.

Ambitionsniveauet er højt i Lemvigh-Müller, og vi vil være en af de førende i branchen, hvor vi med en større transformationsproces er i gang med at sikre og styrke vores markedsposition. Derfor søger vi dig til at hjælpe os med at blive ved med at flytte grænser for, hvad vi som virksomhed kan opnå.

Du vil have en central rolle i udviklingen og træningen af dine kollegaer, på tværs af organisationen, i vores Ledelsessystem, og du vil have ansvaret for, i samarbejde med vores Kvalitet- og Complianceafdeling, at sikre at Lemvigh-Müller sites ISO14001 certificeres. Endvidere vil du styre projekter som er initieret af vores bæredygtighedsafdeling.

En unik mulighed i en professionel koncern

Til vores Kvalitet- og Compliance afdeling søger vi en erfaren Environmental Specialist. Du kommer til at indgå i et team af engagerede specialister, og du vil referere til Kvalitets- og Compliance chefen. Teamet tæller 4 kollegaer der arbejder med hver sit specialiserede område inden for kvalitet. Dit primære område vil være at sikre at Lemvigh-Müllers sites bliver ISO14001 certificeret.

Som vores kommende Environmental Specialist, vil du få et bredt samarbejde på tværs af alle funktioner i Lemvigh-Müller, og du vil derfor have en bred kontaktflade både internt og eksternt. Dette forudsætter, at du er en stærk kommunikator, nysgerrig, relationsskabende og trives i et miljø hvor kollegaer vil søge din sparring.

Konkret vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i at:

 • være ansvarlig for at sikre, at vi overvåger og overholder alle lov og myndighedskrav inden for miljøområdet
 • supportere driftsledelsen med værktøjer til opsamling af forbrugsdata
 • anvende forbrugsdata til at udarbejde en miljøkortlægning af Lemvigh-Müller A/S
 • sikre indsamling og behandling af data, der danner input til vores miljømål og handlingsplaner
 • sikre at miljøkrav bliver en integreret del af vores forretningsprocesser
 • vedligeholde og udvikle miljøledelsessystem
 • planlægge, gennemføre og rapportere audits
 • supportere lokationerne med viden om miljø og overvåge at indkøb af maskiner bliver miljøvurderet
 • indkalde til opfølgningsmøder med lokationerne for at sikre fremdrift på miljøområdet
 • instruere kollegaer i miljøledelsessystemernes anvendelse
 • sikre opfølgning på og udbredelse af kendskabet til definerede KPI’er inden for miljø
 • svare på kundehenvendelser vedr. miljø

 

Store frihedsgrader - stort ansvar

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig- og faglig udvikling. Du bliver en del af et team hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet. Derfor ser vi det som essentielt, at du kan tage beslutninger inden for eget ansvarsområde mht. udvikling af værktøjer, rapportering og supportere organisationen med miljøarbejde.

Du kan navigere i matrix-organisationer, og du er struktureret samtidig med, at du kan se de overordnede linjer. Du tager ejerskab for arbejdsopgaverne, og kan kommunikere med stakeholders. Du opbygger gode og tillidsfulde relationer på tværs af organisationen, og du er dygtig til at præsentere og formidle information tilpasset til modtageren.

Vi forventer, at:

 • du har en relevant uddannelse, fx som miljøingeniør eller anden miljøteknisk uddannelse med erfaring inden for virksomheder der tidligere har været igennem en ISO14001 certificering
 • du har kendskab til ISO14001 standarden
 • du har erfaring med digitale ledelsessystemer, og du har lyst til at videreudvikle disse
 • du er auditor inden for f.eks. ISO14001. Hvis ikke du har en auditor-uddannelse vil du få dette hos Lemvigh-Müller
 • du har erfaring med facilitering og træning af kollegaer

Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Du er målrettet og proaktiv, du følger op og overholder deadlines – samtidig med at du har forståelse og tålmodighed overfor en organisation der er underlagt en lang række krav mht. dansk og europæisk lovgivning og kompleks i forhold til en lang række forskellige kundekrav.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.
Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kvalitet- og Compliance chef, Dorte Munch-Laursen, på telefon +45 2179 6779.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;