Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Financial Controller - Kolding

Brænder du for det regnskabsmæssige håndværk og for at skabe gode regnskabsprocesser med en høj grad af kvalitet og leveringssikkerhed?

Vil du være med til at sikre, at vi skaber mest mulig værdi i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, og drives du af et højt tempo, muligheder og personlig udvikling? Hvis svaret er ja, søger vi hos Lemvigh-Müller dig som vores nye Financial Controller.

Vi tilbyder

Som Financial Controller i Lemvigh-Müller kommer du til at arbejde i Danmarks førende stål- og teknikgrossist, der stolt repræsenterer ca. 1.300 dedikerede medarbejdere landet over.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet.
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling.
 • Barselsordning – med 17 ugers betalt orlov til fædre og 28 uger til mødre.
 • Fleksible arbejdsformer – med mulighed for hjemmearbejde.
 • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse.

 

Har du lysten og evnen til at være en del af regnskabsteamet i en ambitiøs forretning?

Du kommer til at sidde i Kolding i vores dedikerede regnskabsteam på 7 personer med reference til regnskabschefen og bliver en del af økonomiafdelingen på cirka 40 personer. Her vil du få rig mulighed for at sætte dit præg på vores udvikling og være i tæt kontakt med vores forretningsområder. Dine kolleger i teamet vil være dine tætte samarbejdspartnere, når I sammen sikrer vores regnskabsaflæggelse og optimerer vores processer.

Vi er lige løftet op på en ny SAP platform (SAP S/4HANA) og i forlængelse heraf, skal vi i gang med en rejse i forhold til at optimere brugen af vores systemer (SAP og BI) og videreudvikle måden, vi gør tingene på inkl. anvendelse af nye teknologier (AI/RPA). Du vil blive en vigtig medspiller i dette.

Du vil bl.a. skulle deltage i følgende arbejdsopgaver:

 • Analyser og kontrol af varelagre
 • Analyser og kontrol af leverandørbonusaftaler
 • Afstemninger m.v. i forbindelse med måneds- og årsafslutning
 • Klargøring af materiale til revisor
 • Optimering af processer og systemer
 • Implementering af CSRD rapportering
 • Diverse ad hoc opgaver

 

Din nye kollega Maiken glæder sig til at få dig med ombord. Læs her, hvordan hun beskriver sit arbejde i teamet:

"Det er fedt at arbejde i et team med spændende og afvekslende arbejdsopgaver, hvor jeg har god mulighed for at udvikle mig. Jeg nyder at have en høj grad af fleksibilitet og ikke mindst fantastisk gode kolleger."

– Maiken, din nye kollega

 

Vi søger dig med det rette drive, der kan skabe resultater og relationer

Som person har du drive og evnerne til at skabe både resultater og relationer på tværs af organisationen. Du formår at forholde dig kritisk til data og antagelser samtidig med, at du er nysgerrig og ydmyg i forhold til, hvordan vi gør tingene. Du tager ejerskab for dine arbejdsopgaver og kan kommunikere med flere stakeholders.

Du har flere års praktisk erfaring, gerne fra et job som Financial Controller eller f.eks. mindst 4 års erfaring som revisor eller fra en regnskabsafdeling. Du har en uddannelse mindst på HD-R niveau eller tilsvarende. Hvis du er vant til at arbejde i SAP og SAP Analytics Cloud vil det være en fordel, men ellers vil vi foretage den nødvendige oplæring. Det vigtigste er, at du har flair for IT og har en høj grad af proces- og systemforståelse, og at du har den nødvendige regnskabsmæssige erfaring i praksis.

Send os dit CV via linket "Søg stillingen" hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte regnskabschef, Inger Borregaard Barsballe på tlf. 36 95 50 18.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed, som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer:
I Lemvigh-Müller håndterer vi alle vores rekrutteringer internt, hvorfor vi frabeder os uopfordrede henvendelser i den henseende.


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;