Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Front End Developer af BI-rapporter - Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Er du skarp, når det handler om Power BI, Qlik eller andre BI-systemer? Ligger udvikling af rapporter og dashboards i dit DNA?

Vi er 7 dedikerede kolleger i BI og BIG Data afdelingen, der er fordelt i Kolding og Herlev, og din placering vil afhænge af din bopæl. Vi er allerede nået langt med at skabe grundlag for datadrevne beslutninger, og nu har vi brug for en erfaren front end developer, som vil være med fra starten, når vi migrerer vores eksisterende løsninger over i SAP Analytics Cloud og vil tage ansvaret for at udvikle vores fremtidige rapporter og rammerne omkring dem.

Er du klar til at oversætte ideer og komplekse data til brugervenlige rapporter?

Du får ansvaret for at lede og drive udviklingsopgaver fra afdækning af kravspecifikationer frem til implementering af færdige rapporter og self service-løsninger til mange forskellige målgrupper. Dine primære samarbejdspartnere bliver kollegerne i BI og BIG Data, It samt controlling, og du deltager jævnligt i relevante tavle- og projektmøder, der vedrører dine projekter.

Din kontaktflade bliver bred, så du skal trives med både at skulle fordybe dig i udvikling og samtidig på andre tider at skulle afdække behov hos eller ”sælge” dine rapporter til brugerne.

Træning af dine ”kunder” i at bruge dine løsninger og udvikling af et governance framework inkl. vedligeholdelsesplan m.m. bliver også væsentlige opgaver i din hverdag.

Har du bevist dine evner som front end developer i BI? Og vil du være med på SAP Analytics Cloud fra starten?

Din uddannelse kan være teknisk eller kommerciel med fokus på Business Intelligence – og vi lægger vægt på, at du har min 3 års dokumenteret erfaring med front end-udvikling af BI-rapporter og user self service-løsninger.

Hvis du ikke allerede kender SAP Analytics Cloud, så er du klar til at blive uddannet i det. Hvis du har SAP BW-erfaring er det en fordel. Du kommunikerer fejlfrit på dansk i skrift og tale.

Du har god forretningsforståelse, arbejder systematisk og detaljeorienteret, når du selv driver og planlægger dit udviklingsarbejde og samarbejder tæt med dine kolleger i backend eller afstemmer behov med dine stakeholders rundt i organisationen

Spændende mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om os på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Gitte Kvist Hansen på telefon 2921 8167.

 

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;