Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Frontend Developer - Kolding

Er du skarp, når det handler om SAP? Ligger udvikling af rapporter og dashboards i dit DNA?

Vi er 4 dedikerede frontend- og backend-kolleger i Business Intelligence-afdelingen, der er fordelt i Kolding og Herlev, vi søger dig der vil være med på vores spændende rejse, når vi migrerer vores eksisterende løsninger over i SAP Analytics Cloud og Analysis For Office, og som vil tage ansvaret for at udvikle vores fremtidige rapporter og rammerne omkring dem.

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Vi er en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem.

Er du klar til at omsætte ideer og komplekse data til brugervenlige rapporter?

Du får ansvaret for at drive udviklingsopgaver fra afdækning af kravspecifikationer frem til implementering af færdige rapporter og self-service-løsninger til mange forskellige målgrupper. Dine primære samarbejdspartnere bliver kollegerne i Business Intelligence, Advanced Analytics, IT samt Business Controlling, og du deltager jævnligt i relevante tavle- og projektmøder, der vedrører dine projekter.

Din kontaktflade bliver bred, så du skal trives med både at skulle fordybe dig i udvikling og til andre tider at skulle afdække behov hos eller fremme og markedsføre BI-løsninger i forretningen.

Udvikling af et governance framework inkl. vedligeholdelsesplan, samt træning af superbrugere i at bruge BI-løsninger bliver også vigtige opgaver i din hverdag.

Har du bevist dine evner som Frontend Developer? Og vil du være en del af vores fantastiske team?

Din uddannelse kan være teknisk eller kommerciel med fokus på Business Intelligence – og vi ser gerne, at du har erfaring med frontend-udvikling af BI-rapporter og user-selfservice løsninger.

Hvis du ikke allerede kender SAP Analytics Cloud, så er du klar til at blive uddannet i det. Hvis du har SAP BW-erfaring er det en fordel. Du kommunikerer på dansk i skrift og tale.

Du har god forretningsforståelse, arbejder systematisk og er detaljeorienteret.

Du planlægger, forventningsafstemmer og driver selv udviklingsarbejdet i tæt samarbejde med forretningen og med kolleger i backend samt business controlling.

Interesseret?

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Ansøg’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Spørgsmål?

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of BI, Tim Milling Nielsen, på telefon +45 2223 3759.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG jobbet


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;