Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Grafisk designelev til vores Brand & Design Team - Herlev

Har du et godt øje for visuelle løsninger og stor interesse for at skabe flotte layouts til markedsføringsmaterialer. Er du god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye mediegrafikerelev i vores Brand & Design Team, som er en del af en stor Marketing, Kommunikation og E-Commerce-afdeling.

Du vil blive introduceret til forskellige discipliner inden for grafiske design i vores Brand & Designafdeling. Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

 • Designe grafiske materialer indenfor brandets guidelines
 • Arbejde med visuelle løsninger på tværs af alle marketingkanaler
 • Layoute invitationer, brochurer, e-flyers, webbannere mv.
 • Deltage i design af diverse digitale Touchpoints

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

En plan der passer til dig

Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel elevuddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for Grafisk Design. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Vi forventer, at du:

 • Har en grundforløbseksamen til Mediegrafiker for at kunne blive optaget på uddannelsen
 • Er superbruger af Adobe Creative Cloud programmerne og bruger af Figma
 • Arbejder selvstændigt og har gode problemløsningsfærdigheder
 • Gode samarbejdsevner
 • Æstetisk sans og opmærksomhed på detaljer
 • Er initiativrig, omstillingsparat og fleksibel
 • Kan bidrage til et positivt samarbejde på tværs af hele marketingteamet

 

Vi tilbyder

En hverdag hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

 • Stor faglig viden og hands-on erfaring inden for et bredt grafiske område
 • En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
 • Løn under uddannelse

 

Ansøg allerede i dag

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV med det samme via "Søg jobbet". Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person. Har du spørgsmål til uddannelserne eller til ansættelsen hos Lemvigh-Müller, så kan du kontakte HR Partner/Uddannelsesansvarlig Lene Brønnum Henriksen på telefon 3695 5127.

Elevuddannelsen starter i september 2023

Se mere om vores elevuddannelser her

Søg jobbet


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;