Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Graphic Design Specialist - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vores marketingafdeling er de seneste år blevet udvidet betragtelig, og nu er tiden inde til nok en tilføjelse til vores hold. Vi ser frem til at få endnu en kreativ og teknisk dygtig kollega, som kan varetage denne spændende stilling. Så hvis du har en praktisk forståelse af brand og kan være med til at levere effektive arbejdsgange og -processer, kan det være netop dig, der skal med på rejsen.

En unik mulighed i en professionel koncern

Til vores marketingsafdeling søger vi en stærk graphic design specialist med arbejdssted på vores hovedkontor i Herlev. Stillingen er placeret i en af vores største kommercielle forretningsenheder, som driver nogle af de store strategiske projekter. Du bliver dermed en vigtig del af teamet og ikke mindst en faktor i Lemvigh-Müllers overordnede strategi. Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at vedblive at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition.

Konkret skal du være med til at sikre konsistente on-brand kundeoplevelser, som understøtter de eksisterende guidelines samt have overblik over dokumentation af baggrundsmateriale og produktionsskabeloner. Dit hovedfokus vil være på pos-emballagedesign til vores Privat Label/Own Brand-område.

Derudover forventes det, at du holder dig opdateret om viden vedr. tendenser i den digitale brugeroplevelsesverden, og at du bidrager effektivt med en praktisk forståelse af brandhierarkiet.

Dine primære arbejdsopgaver kan således inddeles i:

 • Design af grafisk materiale indenfor vores brandhierarkis guidelines
 • Produktion af visuelle løsninger på tværs af alle marketingskanaler - herunder vores butikker
 • Layouts til emballage, pos, invitationer, brochure, e-flyers, webbannere mv.
 • Estimering af grafiske produktionstider for egne opgaver
 • Medansvarlighed for at diverse templates og skabeloner er opdaterede og relevante

 

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Du håndterer ubesværet flere opgaver samtidigt, arbejder selvstændigt og har stærke problemløsningsfærdigheder, ligesom du forstår vigtigheden af en både kreativ og detaljeorienteret tilgang til opgaver.

Den ideelle kandidat kan krydse følgende af:

 • Du har +3 års erfaring med design af emballager og pos fra lignende stilling
 • Du har lyst til at være en del af holdet bag fremtidens kundeoplevelse
 • Du kan se dig selv i en organisation, der vækster og investerer
 • Du har lyst til at være en del af en kultur, der lægger vægt på ordentlighed
 • Du kan identificere dig med at have kunden i centrum
 • Du har lyst til at være med på Lemvigh-Mullers grønne omstilling
 • Du får en unik mulighed for at opbygge en grundig forretningsforståelse, og du kan tilegne dig en praktisk forståelse af brand og formidle via eksisterende guidelines.


Vi er teamplayers med et digitalt mindset

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et marketingteam hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Derfor ser vi gerne at du:

 • Kommer med en uddannelse inden for grafisk design eller et lignende kreativt fag
 • Har erfaring med in-house marketing eller grafiske design løsninger, herunder emballagedesign, fra en lignende stilling
 • Er superbruger i Adobe Creative Cloud-programmerne

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV og portfolio der afspejler dine kompetencer til stillingen via ’Søg Stillingen’, og gør det hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Designchef, Pia Clementsen Scheutz, på telefon +45 2033 5788.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;