Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Serviceminded handelselev til vores logistikafdeling - Randers

Er du god til at have mange bolde i luften og brænder for at hjælpe kunder og kolleger? Kan du lide at kommunikere med mange forskellige mennesker? …. Så er det lige netop dig, vi står og mangler i vores logistikafdeling i Randers.

Du vil i en afvekslende hverdag få stor indsigt i mange administrative opgaver og dertil få grundigt kendskab til hele logistikforløbet. Du får ansvar for dine egne opgaver, men du er ikke på egen hånd, for du indgår i et team af 7 kolleger, der hjælper hinanden med at nå dagens opgaver. Så selvom tempoet er højt, får du opbakning og vejledning til at komme i mål.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en hverdag i højt tempo, gode og kompetente kollegaer, hvor der er rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt gennem praktisk brug af den viden, du opnår i dit skoleforløb.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

 • Kundeservice til vores sælgere via SAP, telefon, helpdesk og mail
 • Bookning af lossetider på lageret for eksterne vognmænd og varemodtage i SAP
 • Kontakt til indkøbs- og salgsafdeling og øvrige kollegaer internt i Lemvigh-Müller
 • Reklamations- og returordrebehandling
 • Oprette produktionsordre, tilbudsgivning samt opfølgning heraf

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Hør mere fra nuværende elever i Lemvigh-Müller

En plan, der passer til dig

Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for, at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Vi tilbyder dig

Du får en hverdag, hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil desuden få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger, samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

 • Mulighed for at udfolde dit serviceminded gen
 • En hverdag hvor trivsel og godt kollegaskab er i højsædet
 • En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
 • Løn under din uddannelse

 

Vi forventer, at du:

 • Har en HHX, STX, HTX, HF, EUX, GF2 til Handel/detail for at kunne blive optaget på uddannelsen
 • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • Er selvstændig og nysgerrig
 • Har flair og interesse for IT-værktøjer
 • Er mødestabil, og kan trives i et arbejdsmiljø, hvor ingen dage er ens
 • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig er en teamplayer

 

Ansøg allerede i dag

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Har du spørgsmål til uddannelserne eller til ansættelsen hos Lemvigh-Müller, så kan du kontakte HR Partner/Uddannelsesansvarlig Lene Brønnum Henriksen på telefon 3695 5127.

Se mere om vores elevuddannelser her

Søg stillingen i RANDERS


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;