Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Engageret Handelselev til vores salgsafdeling i Herlev - Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i Industri i Herlev. Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner inden for internt salg.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt, så du lærer om samtlige facetter af et salg.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

  • Håndtering af kundeordrer fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverancer
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på dem
  • Support til eksterne sælgere og kunder
  • Registreringer af relevante opgaver og kommunikation i vores CRM-system
  • Deltagelse i salgsmøder, produkttræning, salgstræning og andre interne møder

Som Handelselev i Industri, er det din opgave at sikre, at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter og får dem leveret på rette tid og sted i den ønskede kvalitet og mængde.

Vi forventer, at du:

  • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
  • Har god talforståelse
  • Er selvstændig og nysgerrig
  • Er lærevillig og har lyst til at udvikle dig inden for salg
  • Har flair og interesse for it-værktøjer

 

En plan, der passer til dig

Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for, at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Du får en hverdag, hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil desuden få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger, samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

Ansøg allerede i dag

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Har du spørgsmål til uddannelserne eller til ansættelsen hos Lemvigh-Müller, så kan du kontakte HR Partner/Uddannelsesansvarlig Lene Brønnum Henriksen på telefon 3695 5127.

Søg jobbet i Herlev


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;