Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lemvigh-Müller søger nye engagerede handelselever til indkøbsafdeling

Er du udstyret med et personligt drive, godt humør og en god portion nysgerrighed? Så er det måske dig, vi søger til en elevplads i vores indkøbsafdeling. Du vil blive introduceret til og arbejde med alle aspekter af en indkøbsproces og samtidig opbygge gode samarbejdsforhold med vores leverandører, gennem direkte kontakt.

Du får et stort selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med, så du skal være parat til at tage udfordringerne op, selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en hverdag i højt tempo, gode kollegaer og plads til at du kan udvikle dig både fagligt og personligt gennem praktisk brug af den viden du opnår i dit skoleforløb.

 

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

  • At arbejde med kundeforespørgsler, indkøbsordre, tilbudsgivning samt support til salgsorganisationen
  • At deltage i forhandling med leverandører om priser, reklamationer og leveringstider
  • At udregne og indsamle tilbud fra forskellige leverandører
  • At fokusere på strategisk indkøb samt leverandørudvikling

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Hør mere om forløbet fra nuværende og tidligere elever i Lemvigh-Müller

 

En plan, der passer til dig

Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for indkøb. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for, at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Læs mere om elevforløbets opsætning her 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs meget mere her og søg jobbet i Odense

 


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;