Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Head of Business Controlling - Kolding

Er du en erfaren leder, som brænder for at sætte retning og lede et team af erfarne og dygtige Business Controller?

Vil du være med til at sikre, at vi skaber mest mulig værdi, og drives du af et højt tempo, og mange muligheder? Hvis svaret er ja, søger vi en Head of Business Controlling til Lemvigh-Müller i Kolding.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
  • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fleksible arbejdsformer – mulighed for selv til at tilrettelægge sin hverdag
  • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Stå i spidsen for et erfaren team af Business Controllere

Du bliver leder for et ambitiøst og dedikeret controller team på 8 personer, som dækker en samlet omsætning på ca. 10 mia. kr. Dit arbejdssted vil være i Kolding, men du skal forvente dage i Herlev, da nogle af medarbejderne i teamet arbejder fra vores kontor Herlev.

Du bliver desuden en del af lederteamet i økonomiafdelingen som består af 4 personer. Lederteamet består af ledere for Advanced Analytics, Business Inteligence og Regnskab. Stillingen refererer til CFO’en Annette Schmidt.

I Business Controlling understøtter de hele forretningen med økonomisk sparring, analyser og rapportering. Business Controlling spiller en aktiv rolle i forbindelse med udarbejdelse af forretningens finansielle forecast samt udarbejdelsen af business planer, men også i forbindelse med løbende rapportering i vores BI-værktøjer, opfølgning på business cases og ad hoc analyser. I deres daglige arbejde har Business Controlling desuden et tæt samarbejde med BI-teamet og Advanced Analytics teamet.

Som leder for Business Controlling teamet får du en vigtig rolle i at medvirke til, at sætte retningen og prioriteterne sammen med dit team, og sammen med de øvrige ledere i økonomiafdelingens lederteam. Samt løsning af konkrete faglige problemstillinger. Din hverdag vil således indeholde både personaleledelse og faglige udfordringer, og du vil blive en vigtig sparringspartner for teamet og for forretningen.

Vi søger dig med det rette drive, der kan skabe resultater og relationer

Som person er du ambitiøs, har drive og evnerne til at skabe både resultater og gode relationer. Du forstår vigtigheden af at levere resultater, der kan forankres i forretningen og blive morgendagens måde at arbejde på. Det betyder, at du formår at udfordre kolleger, data og antagelser på en god måde samtidig med, at du er nysgerrig og ydmyg i forhold til, hvordan vi gør tingene.

Vi ser gerne, at du har min. 5 års erfaring som leder i en økonomifunktion. Uddannelsesmæssig har du en baggrund som cand.merc., cand.oecon., HD mfl. Yderligere er det en fordel, hvis du er vant til at arbejde i SAP, SAP Analytics Cloud og Excel, da det vil være de primære arbejdsredskaber.

Send os dit CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Du kan læse mere om os her, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte CFO, Annette Schmidt, på telefon 20 42 46 14.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som en del af DI’s Diversitetsløfte. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;