Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Head of Digital Commerce - Herlev

Vil du være med til at drive den digitale agenda for en af Nordens største virksomheder?

Lemvigh-Müller er en virksomhed på 176 år, som igennem dens historie har været kendetegnet af innovation, stabilitet & vækst. Nu er vi på en rejse om at blive digital front-runner i vores branche og Digital Commerce er et af nøgleområderne i vores strategi.

Denne lederstilling er ikke blot en titel, men en rolle fyldt med ansvar og muligheder. Fra styring af vores App, eCommerce og EDI-platforme til at sikre enestående digital kundesupport og customer success, vil du være i spidsen for product ownership, roadmap-prioritering, strategiudvikling, kommerciel forankring og kommunikationen af vores Digital Commerce-initiativer og drive digitalisering af vores salg i samarbejde med vores kommercielle afdelinger.

Som Head of Digital Commerce hos Lemvigh-Müller vil du ikke kun være en del af en organisation med en rig historie, men også en fremtid, hvor digital innovation er i centrum. Vi søger en struktureret leder, der kan, i samarbejde med virksomhedens senior stakeholders, bære vores digitale ambitioner fremad og sikre, at vi fortsætter med at være branchens førende aktør.

Kernekompetencer:

 • Dyb forståelse for digital commerce og de nyeste teknologiske trends.
 • Du har bred erfaring – fra eCommerce, CMS, composable-arkitektur, apps til tracking.
 • Erfaring med at lede større teams og håndtere tværfunktionelle projekter.
 • Evnen til at omsætte strategiske planer til virkelighed med et konstant øje for målet og mulighederne.
 • Kundecentreret tilgang med et konstant fokus på at skabe enestående kundeoplevelser.
 • Evnen til at bevare roen under pres, love kun det du kan levere, og altid levere det du lover.
 • En teamspiller, der kan navigere i en bred samarbejdsflade inden for organisationen.
 • Skarpt fokus på KPI'er og data – adfærd og feedback
 • Evne til at prioritere og udforme produkt roadmaps, der er både realistiske og pragmatiske, og som bidrager til vækst.
 • Stærke kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Du er altid klar til at træde til og hjælpe, når behovet opstår.

 

Vi tilbyder

Som Head of Digital Commerce hos Lemvigh-Müller får du en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist, der stolt repræsenterer ca. 1.400 dedikerede medarbejdere landet over.

Din position vil være præget af stor autonomi og dertil hørende ansvar, kombineret med fremragende muligheder for både personlig og professionel vækst. Du vil blive en integreret del af en velstående koncern, hvor der er plads til at træffe de bedste beslutninger og ressourcerne til at føre dem ud i livet. Vores virksomhedskultur er præget af en afslappet kommunikation, høje faglige ambitioner, et konstant blik for vækst og en dybtfølt passion for at gøre en positiv forskel – både internt og for vores kunder.

Skulle du have spørgsmål vedrørende denne position, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores Director of Marketing, Kommunikation & eCommerce, Daniel Lintoiu på tlf. +45 27712279.

Til denne stilling kommer vi til løbende at holde samtaler så søg den gerne hurtigt for at sikre, at du kommer i spil.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen, så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;