Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

PIM konsulent/specialist med solid it-forståelse og ”brobygger-gen” - Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Brænder du for at udvikle PIM-systemer og understøtte interne og eksterne brugere?

Lemvigh-Müller er på en digital udviklingsrejse, som bl.a. omfatter udvikling af vores PIM-system, og i den forbindelse har vi brug for en ny kollega, som vil være med til at drive udvikling og vedligeholdelse af systemet samt træne interne og eksterne brugere. Du bliver en del af vores PIM team og har tæt samarbejde med IT og Masterdata og din snitflade til resten af organisationen vil blive stor. Dit udgangspunkt bliver vores kontor i Kolding, og der er gode muligheder for hjemmearbejdsdage.

Kan du oversætte kommercielle ønsker fra forretningen til IT-teknik og processer?

Din hverdag kommer til at indeholde analyserende opgaver men du får også mere udadvendte funktioner. Dine primære ansvarsområder bliver at

  • Være med til at drive udviklingen af vores PIM-system, herunder deltage i eller lede relevante ad hoc-projekter i samarbejde med kolleger fra andre afdelinger bl.a. IT, indkøb, marketing, kvalitet, salg
  • Udføre ind- og udlæsninger af data i vores PIM-system
  • Overvåge integrationen til SAP og vores E-commerce-system herunder udføre lettere fejlfinding og korrektion
  • Træning af kolleger og leverandører i brugen af systemet

Din kontaktflade bliver bred, så du skal trives med både at skulle fordybe dig i udvikling og på andre tider at skulle undervise eller supportere brugere af systemet.

Har du bevist dine evner som PIM-specialist eller ansvarlig for masterdata? Og vil du være med på vores udviklingsrejse?

Din uddannelse kan være teknisk eller kommerciel med vægt på IT-anvendelse og analytisk forståelse – og vi lægger vægt på, at du har min 3 års erfaring med PIM-systemer, masterdata eller E-commerce.

Hvis du allerede kender STEP og SAP er det en klar fordel – hvis ikke, så kender du sikkert andre lignende systemer. Du kommunikerer fejlfrit på dansk i skrift og tale, og kan læse engelsk uden problemer.

Du er en god kommunikator og har du erfaring med ledelse af projekter. Du arbejder systematisk og detaljeorienteret, og er ikke bange for at afprøve nye muligheder på vejen mod vores fælles mål.

Spændende mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om os på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lone Møller på telefon 2159 6639.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;