Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Head of Production - Lemvigh-Müller A/S, Køge

Er du vores nye ambitiøse Head of Production, der kan tage vores produktion til det næste niveau

Lemvigh-Müller er Danmarks største leverandør at stål og metaller og tekniske artikler. Som en del af ståldivisionen ligger vores produktionsenheder i Køge og Polen, og som Head of Production får du ansvaret for begge lokationer. Produktionsenhederne leverer bl.a. tildannet armering til byggeindustrien, samt klipning af coil til både internt og eksternt brug. Vi er ordreproducerende og en del af et meget dynamisk marked, hvorfor kravene til overblik, agilitet og effektivitet er store. Dit team består af 80 kvalitetsbevidste og engagerede kolleger i Køge og 45 i Polen. Du vil i din dagligdag få et meget tæt samspil med vores produktionsenhed i Skjern, vores logistikorganisation og salgsorganisationen, og dine evner til at drive samarbejde er en væsentlig faktor for succes i jobbet. Der må forventes ca. 20 rejsedage om året i forbindelse med jobbet.

Har du en produktionsteknisk baggrund og kan du udvikle organisation og processer?

Din baggrund er produktionsteknisk f.eks. ingeniør, maskinmester eller lignende. Du har dokumenteret succes med ledelse af en produktionsorganisation, hvis det er indenfor stål- og metal-bearbejdning, er det en fordel, men ikke et krav. Du har solid erfaring med optimering af arbejdsprocesser og produktionsmetoder - eventuelt med udgangspunkt i LEAN. Du forstår at læse og arbejde med et produktionsregnskab, og du er en dygtig kommunikator med en tillidsskabende og involverende ledelsesstil. Du har som en naturlig del af dine metodikker fokus på arbejdsmiljø og dine kollegers sikkerhed som første prioritet.

 

Du sætter dit lederskab i spil og går forrest i videreudviklingen af produktionsenhederne

Dine væsentligste ansvarsområder bliver:

  • Kontinuerligt stærkt fokus på arbejdsmiljø – vi vil have en sikker arbejdsplads for alle kolleger
  • At udvikle organisationen og være garant for medarbejdertrivsel, og at vi til enhver tid har det bedste hold
  • At sikre en stabil og agil drift så vi møder vores kunders behov
  • At videreudvikle produktionerne i Køge og Polen, så vi får den højest mulige kvalitet og det mest kosteffektive og agile setup
  • Budgetansvar med løbende fokus og opfølgning på enhedernes økonomiske performance. Dette sker i tæt samarbejde med en fast tilknyttet business controller
  • At sikre stærke samarbejdsrelationer og god kommunikation til værdikæden

 

En unik mulighed i en professionel koncern med stort fokus på trivsel

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, med et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger og har kræfterne til at implementere dem. Du får store frihedsgrader, som følges af stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Du kan læse mere om os her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Logistik- & Produktionsdirektør Michael L. Crone på tlf. 2949 3611.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;