Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Indkøbsassistent, vikariat - Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Vil du være med til sikre en af kernefunktionernes succes i Lemvigh-Muller A/S? Har du lyst til at sidde i en udadvendt rolle, hvor du holder et skarpt opsyn med vores leverancer? Gennem dette vikariat får du muligheden for at blive en del af Danmarks største stål- og teknikgrossist.

Vær bindeled mellem salg, logistik og leverandører

På vores kontor i Kolding vil du arbejde med indkøb inden for områderne VVS og VTA. Du får et tæt samarbejde og sparring med kolleger på tværs af kategorichefer, produktchefer, specialister og markedskoordinatorer.

I operationelt indkøb har vi stort fokus på kvalitet og derfor spiller opfølgning på bestillinger samt varemodtagelser en stor rolle i dagligdagen. I tæt samarbejde med indkøberen koordinerer du dine opgaver og får skabt et naturligt flow i opgavehåndteringen.

Konkret vil du:

  • Kommunikere med salg, logistik og leverandører – primært på dansk, over mail og telefon
  • Følge op på leverancer og bekræftelser fra leverandører
  • Følge reklamationssager på indgående leverancer
  • Opdatere drift stamdata på materialer og bekræftede terminer i SAP
  • Foretage indkøb af varer til lageret og efter specifikke kundebehov

 

Struktureret assistent med gode samarbejdsevner

Du bliver en del af et indkøbsteam hvor sparring, videndeling og professionelle løsninger er i højsædet. Du får store frihedsgrader og gode muligheder for personlig og faglig udvikling Dine kolleger lægger typisk deres arbejdstimer tidligt og har tidligere fri om fredagen. Vi forventer, at dit vikariat vil løbe fra 1/5 2021 til 31/1 2022, og du vil få opbygget en solid erfaring fra en stilling med en stor berøringsflade.

Vi forventer, at:

  • Du har erfaring fra en stilling med mange berøringsflade i et kommercielt forretningsområde
  • Du er god til at strukturere din tid og har øje for kvalitet og detaljer
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du har flair for IT, og hvis du har ERP-erfaring, især med SAP, er det en fordel

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef, Kristina Brugge Grarup, på telefon +45 2420 6143.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;