Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger med el-teknisk baggrund - Aalborg eller Randers

Har du et godt salgsgen, og har du en god forståelse for kundernes behov? Kan du sikre, at kunderne får en god oplevelse, når du med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Så er du måske vores nye kollega til Lemvigh-Müller i Aalborg eller Randers.

Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Gode kolleger med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
  • Ordrebehandling
  • Backup for eksterne sælgere
  • Sambesøg med eksterne sælgere
  • Deltagelse i salgsmøder, produktudvalgsmøder mv.
  • Vedligeholdelse af kunders data i SalesForce
  • Være tilgængelig på telefon og e-mail indenfor Lemvigh-Müllers åbningstider

 

Din baggrund

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, eller som minimum har en el-teknisk indsigt, suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken, og du både taler og skriver engelsk. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support.

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg jobbet” her på siden. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder Claus Knudsen på telefon +45 24790412.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG jobbet

 


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;