Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger til dynamisk team - Esbjerg

Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Kan du bevare overblikket og sikrer at kunderne får en god oplevelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor vores fokus er på at sikre høj service til vores kunder.

Kan du bevare overblikket og sikrer, at kunderne får en god oplevelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor vores fokus er på at sikre høj service til vores kunder.

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Her søger vi en ny kollega til vores interne industri salgsteam i Region Syd i Esbjerg.

Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Om at arbejde i afdelingen fortæller Kristina: ”Det bedste ved at arbejde i Esbjerg-afdelingen er mine fantastiske kolleger med deres forskellige kompetencer. Vi har en spændende hverdag med godt humør og en flot, ny butik.”

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Arbejde med de strategiske tiltag, der igangsættes fra KAM-teamet
 • Kundesupport og håndtering af kundeordre fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverancer
 • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning og understøtte Bid management
 • Backup for eksterne sælgere
 • Proaktivt salg imod regionens og egne kunder

 

Vi søger dig, der:

 • Er proaktiv og vant til at arbejde selvstændigt
 • Har gode IT-færdigheder, og som er vant til at arbejde med Office-pakken herunder Excel
 • Er en holdspiller, som er serviceorienteret og har et godt og smittende humør
 • Behersker engelsk i både skrift og tale
 • Har et godt salgsgen og god forståelse for kundens behov
 • Har en relevant erfaring gerne fra branchen og gerne erfaring fra automatik/mekanikbranchen

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Er du vores nye kollega, så send os dit CV via QuickApply-ansøgningsknappen ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Er du nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder Mette Rerup på telefon +45 2449 6961.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;