Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern teknisk sælger - Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Slagelse

Sikrer du, at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi søger en ny kollega til vores interne industri salgsteam i Region Øst, som sidder i Herlev eller Slagelse. Du vil have din gang på begge lokationer, men kan vælge hvor din base skal være. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Arbejdsdagen er styret af kundernes behov, og sortimentet består af alt inden for tilbehør til industrivirksomhederne. Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling – for både vores kunder og os selv.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Håndtering af kundeordrer fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverancer
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på dem
  • Support til eksterne sælgere og kunder
  • Registreringer af relevante opgaver og kommunikation i vores CRM-system (Salesforce)
  • Deltagelse i salgsmøder, produkttræning, salgstræning og andre interne møde
  • Udvikling af egen kundeportefølje

 

Vores nye kollega

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor industri-VVS og/eller VTA suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du er en erfaren bruger af IT, Office-pakken, og du både taler og skriver engelsk.

Desuden lægger vi vægt på, at du kan nikke genkendende til nedenstående:

  • Solid erfaring med salg eller salgssupport af tekniske produkter
  • Erfaren bruger af Excel, gerne pivottabeller, lopslag og lign.
  • Har erfaring med ERP-systemer, gerne SAP

Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support. Du formår at analysere dine kunder, tilbyde dem de rette løsninger og arbejder struktureret med opfølgning på salgsaktiviteter. Som person er du proaktiv, struktureret, positiv og sætter en ære i at overholde deadlines og aftaler. Du må også gerne have en god portion nysgerrighed og gåpåmod i forhold til at lære nyt og indgå aktivt i et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der altid er sparring eller råd at hente.

Når du møder ind hos os, vil du blive budt velkommen i en organisation, hvor kulturen er inkluderende, opgaverne er alsidige, og der er rum til at kunne udvikle sig, både individuelt og sammen med teamet. Og ikke mindst så fortæller de seneste års trivselsmålinger at arbejdsglæden og engagementet er helt i top.

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen”. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsleder Jeannette Laustsen på telefon +45 61613436. Du kan også læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;