Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger - Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Har du et godt salgsgen og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Vi søger en ny kollega til vores interne industri salgsteam i Region Syd med arbejdsplads i Kolding. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Ordrebehandling
  • Proaktiv sælgende og drive egen kundeplatform
  • Backup for eksterne sælgere
  • Sam besøg med eksterne sælgere
  • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
  • Deltagelse i salgsmøder, produktudvalgsmøder mv.
  • Vedligeholdelse af kunders data i Salesforce
  • Være tilgængelig på telefon og e-mail inden for Lemvigh-Müllers åbningstider

 

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du bliver en del af Danmarks førende teknik- og stål grossist, hvor arbejdsdagen er styret af kundernes behov og sortimentet består af alt inden for tilbehør til industrivirksomhederne.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, eller som minimum har en el-teknisk indsigt, suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken, og du både taler og skriver engelsk. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support. Vi vægter en positiv indstilling og det rette match højere end formelle kvalifikationer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, du tænker i mersalg og du er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi er teamplayers med et digitalt mind-set

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig- og faglig udvikling. Du bliver en del af et industriteam hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne. Læs fx vores CSR-rapport her og få et indblik i vores indsatser:

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder, John Ilsøe Poulsen, på telefon +45 4060 4069.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;