Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger - Lemvigh-Müller A/S, Randers

Har du et godt salgsgen, og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du, at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen, hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi har en række initiativer i gang og endnu flere i støbeskeen, hvor vi har vi brug for dig, som brænder for at vejlede om og sælge produkter inden for vores Bygge- og Anlægsafdeling.

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Vi er førende i armeringsstål til byggebranchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Vi søger en ny kollega til vores interne salgsteam i Bygge- og Anlægsafdelingen med arbejdsplads i Randers. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers bygge- og anlægskunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Mere konkret betyder det, at du kan se frem til at:

  • supportere kunderne på telefon, herunder med budgetansvar sammen med den eksterne sælger for en række kunder indenfor byggeriet.
  • identificere løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov og går efter at være en værdiskabende forretningspartner
  • udarbejde og følge op på tilbud
  • arbejde systematisk med de værktøjer der stilles til rådighed, herunder SAP og Salesforce
  • gennemføre kundebesøg sammen med dine kollegaer i eksternt salg

Derudover er det vigtigt, at du forstår at navigere i matrixorganisationer, og du kan identificere og etablere kontakt til de rette kontaktpersoner.

Fokus på fremtidens kundeoplevelse – vær den bedste forretningspartner

Du bliver en del af Danmarks førende teknik- og stål grossist, hvor arbejdsdagen er styret af kundernes behov, og hvor vi er på en rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Det ligger dybt i vores DNA at tage samfundsansvar, og vi har en ambition om at sikre, at vi belaster miljøet og klimaet mindst muligt med vores aktiviteter. Se fx videoen om aGreenment her.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for handel, fx handelselev. Den tekniske indsigt, jobbet kræver, bygger vi gerne på din profil. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken, og du både taler og skriver dansk og engelsk. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen, har lyst til at være udadvendt, og du har en god forståelse for kundernes behov samt kan yde den rette support. Vi vægter en positiv indstilling og det rette match højere end formelle kvalifikationer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, du tænker i mersalg og du er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater. Dette mærker vi gennem din strukturerede tilgang til dine arbejdsopgaver og dit ønske om at vinde.

Vi er teamplayers med et digitalt mindset

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et team hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne. Læs fx vores CSR-rapport her og få et indblik i vores indsatser.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director of sales, Maria Steen Nørgaard, på telefon +45 2949 6030.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;