Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger til salgsteam - Lemvigh-Müller, Randers

Har du lyst til at gøre en forskel for kunderne og vil du være en del af en succesfuld afdeling, der bærer præg af professionalisme og hvor kunden altid er i centrum? Så har du nu muligheden for at blive vores nye interne sælger til stålområdet i Randers.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist og som er en fondsejet virksomhed, med 1400 ansatte. Vi støtter velgørende formål i Danmark og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere. Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service, og derfor prioriterer vi din trivsel og udvikling højt.

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Randers, hvor du supporterer kunder i hele Danmark. Det er essentielt, at du sætter dig ind i kundernes forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram, kan skræddersy de bedste løsninger til kunderne. Du kommer til at arbejde med en bred produktportefølje og får kontakt til mange forskellige kundesegmenter. Du samarbejder desuden tæt med dine kollegaer i teamet, de eksterne sælgere samt øvrige relevante kollegaer i organisationen, om at finde de rigtige, tekniske, kommercielle og værdiskabende løsninger til kunderne.

Mere konkret betyder det, at du kan se frem til at:

  • Supportere kunderne på telefon, samt udarbejde og følge op på tilbud
  • Identificere løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov og går efter at være en værdiskabende forretningspartner
  • Arbejde systematisk med de værktøjer der stilles til rådighed, herunder SAP og Salesforce

 

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af et stærkt og selvkørende salgsteam. Vi værdsætter et godt kollegialt miljø, og vi forventer, at du bidrager med et positivt og forandringsparat mindset. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – vigtigere er det, at du har lyst til at arbejde med kunder og give en god service.

Du har gerne erfaring med salg, evt. inden for stålbranchen og du besidder et naturligt drive, hvor du ser muligheder, og er klar på at finde en løsning i enhver situation.

Det er vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og trives i en udadvendt og rådgivende rolle, hvor du dagligt har en stor kontaktflade både eksternt og tværorganisatorisk. Du er derfor dels bevidst om dine mål og er tillidsskabende, stabil og besidder både et godt købmandskab og gennemslagskraft. Du er en erfaren bruger af IT, herunder gerne SAP og Salesforce.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på at hører mere, så er du velkommen til at kontakte Salgsleder Iben Skat på telefon 2054 2225. Send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen, så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;