Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger VVS - Lemvigh-Müller A/S, Svendborg

Har du et godt salgsgen og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Gode kollegaer med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Da Mogens Hansen efter 43 år i Lemvigh-Müller har valgt at gå på efterløn, mangler vi en ny god kollega til vores VVS-installationssegment. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers installationskunder professionel kundesupport og god service. Teamet tæller 12 interne og 5 eksterne kollegaer, og du får fast arbejdssted i Svendborg – hvor I til dagligt er 8 kollegaer samlet. Der vil være mulighed for at blive oplært i processer og forretningsgange i en af de større byer i Region Sydjylland, hvorefter du vil blive tilknyttet kontoret i Svendborg.

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Betjening og rådgivning af kunder på telefon og mail
  • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
  • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
  • Backup for eksterne sælgere
  • Sambesøg med eksterne sælgere
  • Deltagelse i salgsmøder, produktmøder mv.
  • Vedligeholdelse af kunders data i CRM-system (Salesforce)

 

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du bliver en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist, hvor arbejdsdagen er styret af kundernes behov. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for handel og/eller VVS, suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support. Vi vægter en positiv indstilling og det rette match højere end formelle kvalifikationer.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted og du er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi er teamplayers med et digitalt mind-set

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et VVS-team hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne. Læs fx vores CSR-rapport her og få et indblik i vores indsatser.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Jens Nygaard Pedersen, på telefon +45 5150 9055.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;