Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger til salgsteam i Randers - Lemvigh-Müller A/S

Har du lyst til at sætte dig ind i et stort produktprogram indenfor stål, og kan du gøre en forskel for kunderne, når du løser deres udfordringer. Vil du være en del af en succesfuld afdeling, der bærer præg af professionalisme, og hvor kunden altid er i centrum?

Fokus på fremtidens kundeoplevelse – vær den bedste forretningspartner

Hos Lemvigh-Müller, Danmarks største stål- og teknikgrossist er vi inde i en spændende udvikling, hvor tilgangen til markedet vil ændre sig i de kommende år, og vi søger nu en intern sælger til stålområdet til vores afdeling i Randers.

Fra vores kontor i Randers supporterer du kunder i Vestdanmark, det vi kalder Region Vest. Det er essentielt, at du sætter dig ind i kundernes forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram, kan skræddersy de bedste løsninger til kunderne. Du kommer til at arbejde med en bred produktportefølje og får kontakt til mange forskellige kundesegmenter. Du samarbejder desuden tæt med dine kollegaer i teamet, de eksterne sælgere samt øvrige relevante kollegaer i organisationen, om at finde de rigtige, tekniske, kommercielle og værdiskabende løsninger til kunderne.

Mere konkret betyder det, at du kan se frem til at:

  • Supportere kunderne på telefon
  • Identificere løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov og går efter at være en værdiskabende forretningspartner
  • Udarbejde og følge op på tilbud
  • Arbejde systematisk med de værktøjer der stilles til rådighed, herunder SAP og Salesforce
  • Gennemføre kundebesøg sammen med dine kollegaer i eksternt salg

 

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af et stærkt og selvkørende salgsteam. Vi værdsætter et godt kollegialt miljø, og vi forventer, at du bidrager med et positivt og forandringsparat mindset. Du har erfaring med salg, evt. inden for stålbranchen, og du har formentlig en teknisk og/eller kommerciel baggrund. Du besidder et naturligt drive, og du er den, der kan se muligheder, og er klar på at finde en løsning i enhver situation.

Det er vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og trives i en udadvendt og rådgivende rolle, hvor du dagligt har en stor kontaktflade både eksternt og tværorganisatorisk. Du er derfor dels bevidst om dine mål og er tillidsskabende, stabil og besidder både et godt købmandskab og gennemslagskraft. Samtidig arbejder du struktureret og systematisk, du er serviceminded og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst, og kunden føler sig ’godt hjulpet’. Du er en erfaren bruger af IT, herunder gerne SAP og Salesforce.

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af Danmarks førende stål- og teknikgrossist. Din hverdag er kendetegnet ved et miljø, hvor resultater, udvikling og trivsel vægtes højt.

Læs fx vores CSR-rapport her og få et indblik i vores indsatser. Du kan se frem til månedlige/kvartalsvise 1:1 møder med din nærmeste leder, hvor I opsætter mål og følger op på eventuelle udfordringer. Vi prioriterer din udvikling og står klar til at oplære dig i at varetage din rolle.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder, Henrik Østergaard, på telefon +45 2129 1471.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;