Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern salgsleder til Stål - Odense eller Herlev

Kan du videreudvikle et af Lemvigh-Müllers store forretningsområder? Ledelse af den interne salgsstyrke og ansvar for vigtige optimeringsprojekter

Du får en spændende opgave; nemlig ansvaret for at stå i spidsen for vores dygtige interne sælgere og være med til at drive vores forandringsrejse i Lemvigh-Müllers betydelige salg af stål i Østdanmark.

Salgsafdelingen består af både eksterne og interne sælgere, der er fokuserede på stålsalget, og du bliver ansvarlig for den interne del og refererer til Afdelingschefen for Region Øst.

Du får en varieret hverdag, hvor du den ene dag arbejder med sælgertræning eller målstyring, den næste dag har planer for, hvordan du bringer Lemvigh-Müller i spidsen ved at løfte den digitale agenda og den tredje dag er du selv en del af salgsstyrken, hvor du arbejder med tilbudsberegning, ordrebehandling, support til de eksterne sælgere etc.

Du er måske branchekendt, og du ved, at et vigtigt element i succes er at motivere og guide sælgerne til at bruge ressourcerne rigtigt i forhold til kunderne.

Erfaring fra salg og ledelse eller stort kendskab til stål

Du har udviklet dig til eller har potentialet til at blive en dygtig teamleder. Du er ikke kun god til at sætte mål. Du elsker den fælles succes, når du sammen med sælgerne kan finde løsninger og metoder til at knække koden, når det kniber med at nå i mål. Du ved, hvor vigtigt det er for resultater og motivation, at du som teamleder skaber mål, rammer og struktur – og samtidig er smidig og løsningsorienteret i hverdagen. Som person er du tillidsvækkende, udadvendt, troværdig og vedholdende, og du tør gå foran som forandringsagent og kulturbærer i forhold til nye tiltag og strategier.

Det er ikke afgørende hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, men der er ikke tvivl om, at du vil kunne drage nytte af de metoder og den struktur, du har tilegnet dig gennem eksempelvis en bacheloruddannelse indenfor fx afsætning.

Spændende mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern med tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

Du får store frihedsgrader, som følges af stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en salgsorganisation, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos kunden. Dit team sidder henholdsvis i Odense og i Herlev, så din tilstedeværelse vil være påkrævet på begge kontorer i løbet af ugen. Du planlægger selv din uge under hensyntagen til afdelingens drift.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om os her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Øst Peder Pedersen på telefon 4060 4082.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.