Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern teknisk sælger til industri VVS - Herlev og Slagelse

Har du lyst til at gøre en forskel, og vil du være en del af et succesfuld salgsteam, der bærer præg af professionalisme, god service, og hvor kunden altid er i centrum? Så har du nu muligheden for at blive vores nye interne industri-sælger. Du vil have din gang på vores kontorer i både Herlev og Slagelse, men kan selv vælge hvor din base skal være.


Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Arbejdsdagen er styret af kundernes behov, og sortimentet består af alt inden for tilbehør til industrivirksomhederne. Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling – for både vores kunder og os selv.


Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:


  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på dem

  • Håndtering af kundeordrer fra modtagelse og indtastning til opfølgning på leverancer

  • Support til eksterne sælgere og kunder

  • Registreringer af relevante opgaver og kommunikation i vores CRM-system (vi anvender Salesforce)

  • Deltagelse i salgsmøder, produkttræning, salgstræning og andre interne møde

  • Udvikling af egen kundeportefølje

Fokus på fremtidens kundeoplevelse


Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for industri-VVS. Det kan for eksempel være sort/rustfri svejsefittings, levnedsmiddelsfittings, rør, flanger, ventiler m.v. En baggrund som smed eller erfaring med at arbejde med sort eller rustfrit stål er et plus. Hvis du kan supplere dette med erfaring fra en lignende stilling, er det et plus. Herudover formår du at prioritere dine opgaver – også på dage, hvor der er travlt. Du er god til at finde løsninger på dine problemstillinger, og dine kolleger er klar til at sparre, når du har brug for det.

Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken og meget gerne SAP. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support. Vi sætter stor pris på en god portion nysgerrighed og gåpåmod i forhold til at lære nyt og indgå aktivt i et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der altid er sparring eller råd at hente. Vi vægter en positiv indstilling og det rette match højere end formelle kvalifikationer.


Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst


Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist, og som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte. Vi støtter velgørende formål i Danmark og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere. Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service, og derfor prioriterer vi din trivsel og udvikling højt.

Når du møder ind hos os, vil du blive budt velkommen i en organisation, hvor kulturen er inkluderende, opgaverne er alsidige, og der er rum til at kunne udvikle sig, både individuelt og sammen med teamet. Og ikke mindst så fortæller de seneste års trivselsmålinger, at arbejdsglæden og engagementet er helt i top.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via QuickApply-ansøgningsknappen ”Søg jobbet” hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder Jeannette Laustsen på telefon +45 6161 3436.


SØG stillingen
Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;