Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Intern sælger til salgsteam i Århus - Lemvigh-Müller A/S

Vil du være en del af en succesfuld afdeling, der bærer præg af professionalisme og en stabil hverdag, med alsidige arbejdsopgaver hvor kunden er i centrum?

I denne spændende stilling kan du se frem til at sidde med et vigtigt ansvarsområde og servicere både eksisterende og nye kunder med el-tekniske løsninger.

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om forsat at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Vi søger en ny kollega til vores installationssalgsteam med arbejdsplads i Århus. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små installationskunder professionel vejledning og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Arbejdstiden er som udgangspunkt kl. 7.45–16.00 mandag til torsdag og fredag til kl. 14.00.

Du kan bl.a. se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • salg og håndtering af kunder – primært via telefon og lemu.dk
  • ordremodtagelse
  • anvende salgs- og målstyringssystemer til indfrielse af mål og budgetter
  • deltage i kundeorienterede tiltag
  • vejlede kunder og kollegaer el-teknisk om brugen af vores produkter
  • udarbejde tilbud til vores kunder
  • backup for eksterne sælgere.

 

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du bliver en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist, hvor arbejdsdagen er styret af kundernes behov og sortimentet består af alt inden for tilbehør til industrivirksomhederne. Du arbejder i tæt kontakt med installationsbranchen, og holder dig opdateret i forhold til udviklingen.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, eller som minimum har en el-teknisk indsigt, gerne suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Herudover formår du at prioritere dine opgaver – også på dage, hvor der er travlt. Endelig er du god til at finde løsninger på dine problemstillinger, for du får frihed til selv at gå i dybden med opgaver, og dine kolleger er klar til at sparre, når du har brug for det.

Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken, og du både taler og skriver dansk. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support. Vi vægter en positiv indstilling og det rette match højere end formelle kvalifikationer.

Vi er teamplayers med et digitalt mindset

Hos Lemvigh-Müller går vi op i vores medarbejdere, da vi mener at glade medarbejdere både er mere effektive, produktive og at dette afspejler sig i både den generelle trivsel af den enkelte medarbejder og virksomhedens bundlinje. Derfor vil du i denne stilling opleve en kommunikativ afdelingsleder, hvor der er en god omgangstone og hvor udfordringer løses i fællesskab. Du kan se mere om din leder her.

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem. Men med store frihedsgrader følger også et stort ansvar, som giver muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi stoler på vores medarbejdere, derfor vil du blive klædt på til at tage beslutninger på vegne af og sammen med dine kunder og leverandører. Du bliver en del af et stærkt team, men vi ser det som en essentiel del af virksomhedens DNA, at du som medarbejder udvikler dig i takt med, at virksomheden og markedet gør det samme.

Sparring med de øvrige medlemmer af dit team er essentielt for at vi lykkedes, og Lemvigh-Müller sætter en stor ære i, at vi lærer af og trives med hinanden, derfor går vi ualmindeligt meget op i, at vi skaber et godt miljø, hvor alle medarbejdere bliver inkluderet. Dette skaber en uformel og spændende atmosfære i vores teams, hvor sparring, videndeling, høj faglighed, professionelle løsninger, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne er omdrejningspunkterne for at dit team og vi som virksomhed lykkedes.

Læs fx vores CSR-rapport her og få et indblik i vores indsatser.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder, Michael Christiansen, på mobil +45 2125 7274.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;