Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Interne sælgere med el-teknisk baggrund - Lemvigh-Müller A/S, Aalborg eller Aabyhøj

Har du et godt salgsgen, og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi søger 2 nye kollegaer til vores interne industrisalgsteam i Region Nord, som sidder i Aalborg og Aarhus. Derfor beder vi dig tydeliggøre, hvilken lokation du foretrækker at arbejde fra. Du bliver en del et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Gode kolleger med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Arbejdsdagen er styret af kundernes behov, og sortimentet består af alt inden for tilbehør til industrivirksomhederne.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
  • Ordrebehandling
  • Backup for eksterne sælgere
  • Sambesøg med eksterne sælgere
  • Deltagelse i salgsmøder, produktudvalgsmøder mv.
  • Vedligeholdelse af kunders data i SalesForce
  • Være tilgængelig på telefon og e-mail indenfor Lemvigh-Müllers åbningstider

 

Din baggrund

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, eller som minimum har en el-teknisk indsigt, suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken, og du både taler og skriver engelsk. Vigtigst er det, at du har et godt salgsgen og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, og du tænker i mersalg og er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen”. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Intern Salgsleder Claus Knudsen på telefon +45 24790412. Du kan også læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;