Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

IT-udviklingschef

Er du en visionær leder, klar til at præge fremtidens IT-landskab ved at lede et dynamisk team i skabelsen af næste generations IT-løsninger?

Vi omfavner et bredt teknologisk spektrum, herunder .NET, Next.js, Java, Notes, Umbraco, Vercel, SAP CI, PO, CDC og meget mere, og vi søger en leder, der kan træde ind i denne spændende rejse med os!

Digitalisering er i højsædet hos Lemvigh-Müller

Vi er en virksomhed hvor digitalisering er i højsædet, og vi har mange kørende og kommende projekter. Fx er vi ved at udskifte hele vores e-handelsløsning som omsætter flere milliarder kroner om året. Vi er også ved at reformere vores integrationsløsning fra en traditionel on-premise løsning, til SAP’s seneste cloudbaserede integrationsløsning. Din opgave vil være at levere mange af disse projekter med egne eller eksterne ressourcer, og i tæt samarbejde med product owners og scrum masters.

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Det gør du ved at:

  • lede et dygtigt team med 20 udviklere og specialister, der skal bygge løsningerne – du står for alt fra ansættelse og MUS-samtaler til udvikling og motivation
  • udarbejde årshjulet for udvikling og vedligehold af nye og eksisterende løsninger i samarbejde med forretningskonsulenterne
  • planlægge, koordinere og sikre fremgang i udviklingsopgaver og sprints via Scrum-modellen i Jira
  • sikre, at IT-strategi, -arkitektur og -standarder overholdes
  • bidrage med indsigt og ideer til strategi, mål og projekter for at sikre, at vi går i den rigtige retning.

Plads til professionel og social interaktion

Du får sæde i vores IT-afdeling i Herlev, hvorfra du leder dit nye team, som er placeret i Herlev, Kolding og Kuala Lumpur. Du leder derfor også på afstand, men du besøger de andre kontorer et par gange om året for at komme tæt på teamet.

Derudover samarbejder du tæt med IT-ledelsen, herunder IT-direktøren, og er i dialog med hele virksomheden for at sikre, at vores løsninger fungerer for alle funktioner i huset.

Det giver god anledning til at danne et bredt netværk og interagere socialt på tværs af organisationen. Og har du lyst, kan du glæde dig til at deltage i vores store fester og personaleforeninger, der dækker alt fra golf og kunst til zumba og spinning.0

Dygtig leder med forståelse for IT

Du tænder på teknologi og udvikling af brugervenlige løsninger, og din entusiasme smitter af på folk omkring dig. Du er en god kommunikator og kan derfor effektivt lede et meget teknisk hold – også på afstand. Prioritering er aldrig et problem for dig, men du er også vedholdende og derfor god til at holde projekter i gang eller tage dem op igen, så de ikke går tabt.

Desuden:

  • er du en erfaren leder eller afdelingschef og har gerne opnået praktisk erfaring med coaching af Scrum masters og product owners
  • har du god viden om digitale løsninger og udviklingsplatforme og kendskab til SAP og e-commerce værktøjer, såsom SAP Commerce Cloud, Customer Cloud, Vercel, Umbraco, integrationssystemer som SAP PO og CI eller lignende
  • En baggrund i IT som leder eller konsulent er et stort plus
  • er du flydende i dansk og engelsk.

Interesseret?

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Spørgsmål?

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT direktør Frederik Aakerlund på tlf. 2974 1655.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

 

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;