Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Key Account Manager til el-segmentet - Lemvigh-Müller A/S

I Lemvigh-Müller oplever vi en god vækst i omsætningen hos vores Key Accounts og derfor vil vi fremadrettet gerne kunne servicere dem endnu bedre, end vi gør i dag. Vi søger derfor lige nu en kommerciel stærk salgsprofil, der kan udfordre de helt store kunder på det optimale indkøb af bl.a. el-materiel, både til alm. samhandel og de større installationsprojekter.

Vi tror på, at du har et solidt kendskab til el-segmentet, og at du kan sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når du proaktivt sparrer med dem om at finde de helt rigtige løsninger til netop deres behov og projekter.

Du vil blive ansvarlig for nogle Key Accounts i hele Danmark og vil have dit udgangspunkt fra din bopæl eller vores afdeling i enten Odense, Herlev eller Gladsaxe. Herfra skal du servicere vores største kunder i el-segmentet, og det er vigtigt, at du kan se mulighederne for at hjælpe dem til at skabe helt optimale løsninger som er skræddersyet deres behov og sælge hele Lemvigh-Müllers sortiment og værdikæde ind til kunderne.

Som vores nye Key Account Manager får du til ansvar at udtænke og udvikle salgsstrategien, både hos vores nuværende – og potentielt kommende kunder indenfor el-segmentet

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling – for både vores kunder og os selv. For os er salg ikke blot det at lukke en ordre, men at skabe en langvarig relation med vores kunder, sætte hele Lemvigh Müller i spil overfor den enkelte kunde, og synliggøre de muligheder vi sammen har i markedet.

Et stærkt salgsteam som samarbejder med hele organisationen

Du sætter dig i spidsen for et uformelt, stærkt og selvkørende salgsteam, hvor vi hele tiden søger salget og succeserne. Vi samarbejder med hele organisationen, så vi nyder stor support og faglig ekspertise fra alle vores kollegaer i et rigtigt godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder. Du kan se frem til et solidt og udfordrende salgsjob, som du i høj grad selv præger. Desuden er du i høj grad med til at sætte rammerne for din egen succes.

Vores nye kollega

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for det el-tekniske område, Elektriker, El-installatør eller har en anden el-teknisk indsigt, suppleret med en solid kommerciel erfaring fra en lignende stilling. Du er ikke forskrækket over brugen af IT i din dagligdag.

Desuden lægger vi vægt på, at du kan nikke genkendende til nedenstående:

  • Solid erfaring med salg af tekniske produkter
  • Godt teknisk kendskab til el-branchen
  • Har erfaring med brugen af IT-systemer, gerne SalesForce men ellers sørger vi for oplæringen.

Som person er du både analytisk anlagt og har ego-drivet og handlekraften til at få analyserne omsat til succesfulde handlinger. Du har et strategisk blik for hvordan dine kunder kan udvikles og formår at følge dem i takt med at de vokser og tager øgede markedsandele. Du kender dit segment og formår at udfordre dine kunder og emner på en fagligt relevant måde og er påholdende nok til at søge nye veje ind til hvis de første ikke giver det forventede resultat.

Du må også gerne have en god portion nysgerrighed og gåpåmod i forhold til at lære nyt og indgå aktivt i et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der altid er sparring eller råd at hente. Samtidig vil du være på distancen og skal således trives med at skulle agere med en høj grad af frihed i jobbet på tværs af hele landet. Og frem for alt har du let til et smil i dagligdagen

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen”. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Kjeld Rimmen Jørgensen på telefon +45 4094 9661. Du kan også læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;