Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Key Account Manager til Marine- og Transportsektoren - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er én af dine forcer at skabe langvarige relationer med dine kunder, og sætter du en stor ære i at være med til at fastlægge og drive salget i forhold til at skabe og sælge strategiske løsninger?

Drives du af at arbejde op mod en gruppe af kunder med et globalt udsyn og det at kunne udvikle marine- og transportclusteret til nye højder? Jobbet giver dig masser af indflydelse på din egen hverdag samt solide udviklingsmuligheder, så måske er jobbet som Key Account Manager til marine- og transportsektoren hos Lemvigh- Müller måske netop noget for dig! Stillingen vil være tilknyttet vores Herlev-kontor.

Skab optimale kundeløsninger med skarp strategisk tilgang og kommerciel tæft

Som vores nye Key Account Manager får du til ansvar at udtænke og udvikle salgsstrategien, både hos vores nuværende – og potentielt kommende kunder indenfor marine og transport.

Du refererer til Peter der er Head of Commercial Excellence og bliver en del af KAM teamet i industrisalgsdivisionen, hvor hovedfokus være på at drive og udvikle de store kunder og segmentet gennem en værdibaseret tilgang. Her vil det at finde de rette interessenter og beslutningstagere være en vigtig del af jobbet, samtidig med, at du sørger for at afdække og balancere alle deres behov. Du skal dermed kunne skræddersy og tilbyde den mest optimale løsning, bl.a. i tæt samarbejde med firmaets interne salgs, - og markedsorganisation.

Et stærkt salgsteam, som samarbejder med hele organisationen

Du bliver en del af et uformelt, stærkt og selvkørende salgsteam, hvor vi hele tiden søger salget og succeserne. Vi samarbejder med hele organisationen, så vi nyder stor support og faglig ekspertise fra alle vores kollegaer i et rigtigt godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder. Du kan se frem til en solid salgsstilling, som du i høj grad selv præger. Desuden sætter du selv grænsen for din succes, og du spiller en vigtig rolle både internt og eksternt.

Og den gode nyhed er at du ikke er alene. COMEX & KAM-funktionen tæller ud over dig nemlig 12 dygtige kolleger, og du har ligeledes hele Industrisegmentet i ryggen med i alt godt 110 kolleger.

Er du den rette profil?

  • Vi forestiller os at du har en baggrund inden for teknisk salg og har relevant erfaring indenfor Key Account Management.
  • Du har erfaring med marine-segmentet.
  • Du har måske en baggrund hos en producent, eller grossist, hvor du er vant til forhandlinger på strategisk niveau.
  • Du trives med at drive dit eget salg og være ansvarlig for din egen portefølje og dine egne salgsmål.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk – og kan præsentere vores løsninger på begge sprog.
  • Du har en bachelorgrad, kandidatgrad eller HD.

 

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og ansætter, når vi har den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial Excellence, Peter Eriksen på mobil 6060 8618.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;