Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Lemvigh-Müller – Key Account Manager til Food- og Farmaindustrien

Er én af dine forcer at skabe langvarige relationer med dine kunder og sætter du en stor ære i at være med til at fastlægge og drive salget i forhold til at skabe og sælge strategiske løsninger?

Drives du af at have hele Danmark som arbejdsplads og masser af indflydelse på din egen hverdag samt solide udviklingsmuligheder, så er jobbet som Key Account Manager til food og farmaindustrien hos Lemvigh- Müller måske netop noget for dig!

Skab optimale kundeløsninger med skarp produktviden og kommerciel tæft

Som vores nye Key Account Manager får du til ansvar at udtænke og udvikle salgsstrategien, både hos vores nuværende – og potentielt kommende kunder indenfor food- og farmaindustrien.

Du refererer til Head of Commercial Excellence og bliver en del af KAM teamet i industrisalgsdivisionen hvor hovedfokus i starten vil være på at opbygge din egen kundeportefølje. Her vil det at finde de rette interessenter og beslutningstagere være en vigtig del af jobbet, samtidig med du sørger for at afdække og balancere alle deres behov, for dermed at kunne skræddersy og tilbyde den mest optimale løsning, bl.a. i tæt samarbejde med firmaets interne salgs, – og markedsorganisation.

Et stærkt salgsteam som samarbejder med hele organisationen

Med udgangspunkt fra vores kontor i Herlev, bliver du en del af et uformelt, stærkt og selvkørende salgsteam, hvor vi hele tiden søger salget og succeserne. Vi samarbejder med hele organisationen, så vi nyder stor support og faglig ekspertise fra alle vores kollegaer i et rigtigt godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder. Du kan se frem til en solid salgsstilling, som du i høj grad selv præger. Desuden sætter du selv grænsen for din succes, og du spiller en vigtig rolle både internt og eksternt.

Er du den rette profil?

  • Vi forestiller os at du har en baggrund inden for teknisk salg og har relevant erfaring indenfor Key Account Management.
  • Du har måske en baggrund hos en producent, eller grossist, hvor du er vant til forhandling på strategisk niveau.
  • Du trives med at drive dit eget salg og være ansvarlig for din egen portefølje og dine egne salgsmål.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk — og kan præsentere vores løsninger på begge sprog.

 

Er du interesseret? 

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Senior Researcher Jakob Fallesen hos GML-HR på telefon 22959240 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;