Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Kok til barselsvikariat i kantine i Herlev - Lemvigh-Müller A/S

Er du fuld af madglæde og elsker at indgå i et fagligt team, der går lige så meget op i mad og arbejdsglæde som dig? Så har du her muligheden for at blive en del af et køkkenteam, hvor humøret er højt og udviklingspotentialet stort.

Velkommen til din nye arbejdsplads

Her bliver du en del af serviceafdelingen hos Lemvigh-Müller, hvor du indgår i et køkkenteam bestående af 3 engagerede kolleger. Sammen sørger vi dagligt for frokost til ca. 120 medarbejdere. Der er tale om en 37 timers stilling, med en arbejdstid, der ligger mandag til torsdag mellem 07.00-15.00 og fredag mellem 07.00-14.30.

Vær kreativ i køkkenet og mindsk madspild

Hos os får du mulighed for at udfolde dine kreative evner. Vi sætter en ære i at bruge lækre råvarer – og udnytte dem, så vi mindsker madspild. Vi tilstræber at lave maden fra bunden. Derfor bruger du også en del af din tid i hverdagen på planlægning af menuer og indkøb.

Dine daglige opgaver vil bl.a. inkludere:

  • tilberedning af mad
  • udarbejdelse og planlægning af menu
  • planlægning af indkøb
  • servicering af kunder
  • eksperimentere med retter, så vi udnytter råvarerne til fulde.

 

Hos os har vi det som blommen i et æg

Du får det bedste job i huset, da du hver dag arbejder med noget, som du virkelig elsker – madlavning. Og samtidig udfører du fantastisk service, så dine kolleger i resten af virksomheden kan starte dagen med et smil. Vi sørger for, at du har de bedste forudsætninger for at udføre dit job og tilbyder derfor kurser, så dine kompetencer altid er knivskarpe.

Udadvendt og med gode idéer

Der er fart på køkkenet i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat og god til at holde overblikket. Derudover ser vi gerne, at du:

  • tidligere har varetaget tilberedning af mad i samme størrelsesorden
  • har relevant erfaring og uddannelse fra branchen og krævede beviser
  • har god kreativ sans og ikke er bange for at byde ind med idéer
  • er imødekommende og har en positiv indstilling, så du gør et godt indtryk hos dine kolleger i hele organisationen.

 

Er du klar til at gå til makronerne?

Stillingen er tidsbegrænset til 31.12.2022.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, og lukker stillingen, når vi har fundet den rette. Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ’Søg stillingen’.
 

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;