Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Kommunikationschef - Herlev

Er du parat til at lede kommunikationsfronten for en af Nordens mest etablerede virksomheder?

Lemvigh-Müller, med sine 176 år i branchen, har altid været kendetegnet af innovation, stabilitet og vækst. I takt med at verden udvikler sig, har behovet for klar og effektiv kommunikation aldrig været større. Derfor søger vi nu en Kommunikationschef, der kan bære vores budskaber ud – både internt og eksternt.

I denne centrale rolle vil du være ansvarlig for både vores eksterne og interne kommunikation, men også events & kurser. Du vil stå i spidsen for udvikling og implementering af vores kommunikationsstrategi, lede et team på 5 dedikerede medarbejdere og tage ansvaret for over 200 events & kurser årligt.

Som Kommunikationschef ved Lemvigh-Müller bliver du en del af en organisation, der værdsætter tradition, men også omfavner fornyelse. Vi leder efter en visionær leder, som, i tæt samarbejde med øverste ledelse, kan sikre, at vores stemme er stærk, klar og relevant.

Kernekompetencer:

 • Lede, motivere og fortsætte udviklingen af afdelingen samt være en inspirerende sparringspartner.
 • En spillende træner med evnen til at udvikle og implementere effektive kommunikationsstrategier, men også smøre ærmerne op og hjælpe med eksekvering, når nødvendigt.
 • Erfaring med pressehåndtering og PR og evnen til effektivt at formidle virksomhedens budskab til medierne.
 • Stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk og engelsk.
 • Dygtig til at skabe og vedligeholde relationer på tværs af organisationen.
 • Evnen til at arbejde under pres og levere resultater til tiden.
 • En teamspiller, der kan navigere i en kompleks organisation med mange stakeholdere.
 • Engagement og passion for kontinuerlig læring og udvikling.
 • Erfaring med event- og kursusplanlægning foretrækkes.

 

Vi tilbyder

Som Kommunikationschef hos Lemvigh-Müller får du en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist, der stolt repræsenterer ca. 1.400 dedikerede medarbejdere landet over.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet.
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling.
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre.
 • Fleksible arbejdsformer – med mulighed for hjemmearbejde.
 • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse.

Din position vil være præget af stor autonomi og dertil hørende ansvar, kombineret med fremragende muligheder for både personlig og professionel vækst. Du vil blive en integreret del af en velstående koncern, hvor der er plads til at træffe de bedste beslutninger og ressourcerne til at føre dem ud i livet. Vores virksomhedskultur er præget af en afslappet kommunikation, høje faglige ambitioner, et konstant blik for vækst og en dybtfølt passion for at gøre en positiv forskel – både internt og for vores kunder.

Skulle du have spørgsmål vedrørende denne position, er du mere end velkommen til at kontakte vores Director of Marketing, Kommunikation & eCommerce Daniel Lintoiu på tlf. +45 2771 2279.

Vi holder løbende samtaler så søg den gerne hurtigt, da vi ansætter, når den rette kandidat er fundet.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund til at søge jobbet.

SØG stillingenNår erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;