Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Talstærk kontorelev til økonomiafdeling - Kolding

Er du talstærk og klar på talrige opgaver inden for økonomi? Så er du måske vores nye kontorelev til vores økonomiafdeling. Du vil stifte bekendtskab med alle aspekter af økonomi. Det kræver, at du kan bevare overblikket, er struktureret og engageret i at lære og forstå de økonomiske processer, der finder sted i Lemvigh-Müller.

Tempoet i afdelingen er højt, til gengæld er dine kollegaer altid klar til at hjælpe og bakke dig op. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, du bliver udfordret, og du får ansvar for dine egne opgaver.

Vi tilbyder en hverdag med tal i fokus, gode kollegaer og mulighed for selv at være med til at skabe og udbygge dine kompetencer gennem skoleophold og praktisk erfaring fra arbejdet i vores økonomiafdeling.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

 • Kreditor: Fakturabehandling, bogføring og betaling af leverandørfakturerer
 • Debitor: Bogføring af indbetalinger, rykkere, m.m.
 • Finans: Afstemningsopgaver, måneds- og årsregnskaber
 • Business Controlling: Rullende forekast og bonusafregninger

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for økonomi. Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Vi forventer, at du:

 • Har flair for it og erfaring med MS Office-pakken
 • Har en god talforståelse og brænder for økonomi og regnskab
 • Er positivt indstillet, engageret og har en høj arbejdsmoral
 • Har mod på at tage ansvar for og initiativ til egne opgaver

 

Vi tilbyder:

En hverdag hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

 • Stor indsigt i samtlige økonomifunktioner
 • Introduktion til vores kunde og vare-stamdata for en dybere forretningsforståelse
 • En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag
 • Løn under din uddannelse

 

Ansøg i dag, og bliv en del af fremtidens Lemvigh-Müller

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Elevuddannelsen starter i september 2023.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreditchef Christine Nielsen tlf. 3695 5171 eller chrn@lemu.dk.

Søg stillingen i KOLDING


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;