Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Kreditormedarbejder til vores Kolding-afdeling - Lemvigh-Müller A/S

Vores fantastiske vækstrejse rykker hele tiden grænserne for kvaliteten i Lemvigh-Müller. For at vedblive at være den bedste forretningspartner for vores kunder, mangler vi dig.

Ambitionsniveauet er højt i Lemvigh-Müller, og vi vil være en af de førende i branchen. Derfor søger vi netop dig til at hjælpe os med at sikre, at vi når vores ambitioner og hele tiden flytter grænserne for, hvad vi kan opnå som virksomhed. Du vil blive en vigtig del af et kreditorteam, som har kontakt til alle vores leverandører på landsplan.

Grib muligheden og bliv en del af et godt team

Du kommer til at indgå i et team af seks specialiserede medarbejdere, hvor du bliver en del af en succesfuld dansk virksomhed, der er kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement, og hvor en positiv tilgang til samarbejde med kollegaer såvel som interne/eksterne kunder og leverandører, er en forudsætning for at lykkedes.

Konkret vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

  • Kontrol af indkøbsordre, mængde og priser m.m.
  • Verificering og bogføring af varekøbsfakturaer.
  • Afstemning af kreditorkonti.
  • Gennemføre danske som udenlandske betalinger til leverandør.
  • Kreditorstyring og ad hoc-opgaver.

 

En unik mulighed i en professionel koncern

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en virksomhed hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet, og hvor der lægges stor vægt på den individuelle trivsel.

Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos leverandørerne.

Vi forventer, at:

  • Du har nogle års erfaring med økonomi- og regnskabsopgaver
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med SAP, men dette er ikke et krav
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du kan bevare overblikket og struktur i en travl hverdag.
  • Du har et godt humør og en naturlig nysgerrighed

Du tager ejerskab for arbejdsopgaverne og er vant til at kommunikere med samarbejdspartnere. Du opbygger gode og tillidsfulde relationer på tværs af organisationen. Du er målrettet og proaktiv, følger op og overholder deadlines – samtidig med at du er stærk i din kommunikation, kan stå fast og argumentere for dine beslutninger.

Din indgangsvinkel kan være mangeartet, vigtigst er, at du kan varetage almindelige opgaver indenfor kreditorbogholderi. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded overfor leverandører, og at du trives i et team med et bredt samarbejde med kolleger og interne/eksterne kunder/leverandører.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kreditor chef, Christine Nielsen, på telefon +45 4060 4057.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;