Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Lagerekspedienter til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding - Lemvigh-Müller A/S

Trives du med selvstændige arbejdsopgaver? Ønsker du samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i et team? Brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Fleksible kolleger med gode samarbejdsevner

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Vi forestiller os, at du tidligere har beskæftiget dig med lager, produktion, eller lignende – men det er ikke et must. Du arbejder struktureret, er en resultatorienteret teamplayer, og du formår at opbygge gode samarbejdsrelationer. Du ser sammenhængen i den daglige drift samtidig med, at du udviser respekt for de menneskelige værdier.

En dagligdag med fart på

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af varer eller klargøring til forsendelse. For at opnå gode resultater, vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Vi ser gerne, at du har:

  • En god ordenssans samt frisk gåpåmod
  • Erfaring med fysisk arbejde og har fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø
  • Gerne truckcertifikat eller krancertifikat
  • Er fortrolig med brugen af IT, da alle vores pluk foregår på elektroniske plukskærme

Vi tilbyder dig et job med mulighed for at deltage i et teamsamarbejde og derved få indflydelse på din dagligdag, hvor vores leveregler er: ”Vi opfører os ordentligt over for hinanden, og vi hjælper hinanden med at lykkes.”

Er du klar?

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge med mødetider i tidsrummet mandag til torsdag 11:00-20:00 – fredag 11:30-17:30.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og lukker stillingen, når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til Manager Logistics Søren P Larsen på mail SOPL@Lemu.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;