Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Lagerekspedienter - Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Vi søger kolleger til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding. Trives du med at selvstændige arbejdsopgaver og ønsker samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i en gruppe. Og brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag, så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Fleksible kolleger med gode samarbejdsevner

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift, med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Vi forestiller os, at du tidligere har beskæftiget dig med lager, produktion, eller lignende. Du arbejder struktureret og er en resultatorienteret teamplayer, og du formår at opbygge gode samarbejdsrelationer. Du ser sammenhængen i den daglige drift samtidig med, at du udviser respekt for de menneskelige værdier.

En dagligdag med fart på

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af vare eller varemodtagelse. For at opnå gode resultater vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Vi ser gerne, at du har:

  • En god ordenssans samt frisk gåpåmod
  • En god fysik og kan tage fat
  • Erfaring med fysisk arbejde/lagerarbejde samt eventuelt truckcertifikat
  • Det er at foretrække, at du er fortrolig med brug af scannere og pc.

Vi tilbyder dig et job med mulighed for at deltage i et teamsamarbejde og derved få indflydelse på din dagligdag, Vores leveregler er.: Vi opfører os ordentligt overfor hinanden, og vi hjælper hinanden med at lykkes.

Arbejdstid 30 eller 37 timer pr. uge og vi søger medarbejder i følgende tidsrum:

  • 04:00-12:00
  • 06:00-11:00
  • 11:00-19:15
  • 12:00-20:15

(hvis du kun ønsker at søge i bestemte tidsrum, venligst anfør det)

En unik mulighed i en professionel koncern med stort fokus på trivsel

Vi tilbyder dig et job med mulighed for få indflydelse på din dagligdag, hvor du selv er ansvarlig for at lykkes. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives og tilbyder et job med attraktive forhold, pension og helbredssikring.

Hvis dette kunne være interessant for dig, så tøv ikke med at søge stillingen, da vi ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Søren Peter Larsen på sopl@lemu.dk.

Send os dit CV med en kort beskrivelse af dig selv, allerede i dag via nedenstående link.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;