Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Learning & Development Lead, Commercial Excellence - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du være en del af vores ambitiøse Commercial Excellence team?

Med base på vores Herlev-kontor søger vi en dynamisk og kommercielt stærk Learning & Development Lead med god forretningsforståelse til at udvikle og drive salgstræning og læring i Lemvigh-Müllers industrisegment. Denne nyoprettede stilling er en vigtig hjørnesten i vores ComEx team.

Motiveres du af at udvikle en salgsorganisation gennem salgstræning og procesoptimering?

Du indgår i et stærkt partnerskab med dine kollegaer i ComEx-afdelingen, og dit ansvar bliver at udvikle, eje og drive læringen i Industris salgsorganisation. Samtidig vil du indgå i og varetage egne projekter, som har til sigte at optimere måden, vi arbejder med salgsprocesser og strukturer på. I ComEx varetager vi også implementering af vundne udbud hos vores kunder, som du også vil bruge en mindre del af din tid på.

Stærk formidler med commercial excellence erfaring

Vi søger en kollega, som har min. 10 års erfaring i rollen som engageret, energisk og resultatorienteret salgstræner og har solid erfaring med commercial/sales excellence. Du har med succes tidligere opbygget salgstræningsprogrammer internt i en organisation eller gennemført salgstræning som ekstern konsulent. Du har stor gennemslagskraft og arbejder struktureret, involverende og motiverende samt med stor ansvarsbevidsthed. Du har erfaring med bite-sized learning samt digitale læringsmetoder, såsom gamification, podcasts, videoer, mv.

Du har en kommerciel uddannelse på minimum bachelorniveau og evt en projektlederuddannelse. Du taler og skriver engelsk og dansk fejlfrit og er rutineret bruger af Office-pakken.

En unik mulighed i en professionel koncern med stort fokus på trivsel

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du vil arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab hvilket gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

Du bliver en del af en salgsorganisation, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos kunden.

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial Excellence, Peter Eriksen, på tlf 6060 8618.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;