Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Markedskoordinator - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Som markedskoordinator bliver du en del af vores M/I Excellence Team, der er del af Marked-Indkøb organisationen, og du får en væsentlig rolle inden for håndtering af produktdata samt koordinering af marketingaktiviteter.

Din arbejdsdag vil tage afsæt i en bred vifte af opgaver, og kræver gode koordinerings evner. Er du detaljeorienteret og trives du med systematik – samtidig med at du er en god kommunikator, der evner at bevare overblikket i en omskiftelig hverdag – så er denne nyoprettede stilling måske noget for dig.

En unik mulighed i en professionel koncern

Lemvigh-Müller er på en spændende digital udviklingsrejse, som bl.a. omfatter implementering af nyt PIM-system samt anvendelse af data på nye intelligente måder. Vi tilbyder dig her en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik grossist og være med på denne rejse, hvor du vil bidrage aktivt til at få vores nye PIM system til at blive en succes.

Du vil komme til at arbejde i et miljø kendetegnet ved højt engagement, faglig professionalisme samt en uformel tone, hvor det vægtes højt, at vi også kan have det sjovt sammen. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og åbner gerne muligheden for videreudvikling internt i Lemvigh-Müller.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer i Marked-Indkøb organisationen, men berøringsfladen vil være bred på tværs af organisationen. Særligt vil du komme til at arbejde tæt sammen med Marketing, PIM team, Varestamdata samt vores leverandører i ind- og udland. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde sammen med mange forskellige personer og samtidig trives med at have mange bolde i luften. Endvidere er det essentielt som Markedskoordinator, at du er den fødte afslutter og altid sikrer, at vi får eksekveret og fulgt op på opgaver.

Du får arbejdssted på Lemvigh-Müllers hovedkontor i Herlev og blandt dine primære ansvarsområder kan nævnes vareoprettelse og vedligeholdelse på tværs af varegrupper; herunder sikre datakvaliteten, samt supportere en effektiv planlægning og eksekvering af marketingelementer.

Konkret skal du:

  • Sikre at varesortimentet oprettes og vedligeholdes i overensstemmelse med lovmæssige specifikationer og Lemvigh-Müllers datakrav
  • Medvirke til en succesfuld implementering af nyt PIM-system STEP
  • Supportere planlægning og eksekvering af marketingsaktiviteter på tværs af organisatoriske snitflader, i tæt samarbejde med Marketing og Markeds organisationen
  • Bidrage til og understøtte kontinuerlig effektivisering, standardisering og digitalisering af processer
  • Løse ad-hoc support på tværs af M/I Excellence

 

Struktureret koordinator

Som person er du struktureret, tænker logisk og du trives med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Du formår at holde orden og systematik, selv i pressede situationer, og du er bevidst om vigtigheden af de givne deadlines. Det absolut vigtigste er, at du som person tager ansvar for egne opgaver og først stiller dig tilfreds når opgaven er vel udført – her er det vigtigt, at du har forståelse for opgavernes forskellige karakter og kan prioritere, da vi ofte har travlt.

Vi forventer, at:

  • Du er analytisk og har gennem flere år bevist hvordan man via produktdata skaber den gode kundeoplevelse. Optimalt har du en solid forståelse af produktdata fra vugge til grav og erfaring med databerigelse i PIM systemer – gerne Stibo (STEP system)
  • Det er endvidere en fordel, hvis du har haft erfaring fra lignende koordinatorrolle, hvor support til eksekvering af marketingaktiviteter gerne har indgået.
  • Du har et digitalt mind-set og kan arbejde med større datasæt
  • Du taler, læser og skriver både dansk og engelsk
  • Det foretrækkes hvis du besidder teknisk produktforståelse, og gerne erfaring med el-tekniske produktkategorier

Som person er du imødekommende, og du besidder et højt serviceniveau. Du vil gerne være en del af en organisation hvor ambitionerne er høje, et team, hvor der er højt til loftet, og hvor nye arbejdsgange stadig er ved at blive defineret og du hermed kan sætte dit præg herpå.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader, Charlotte Larsen, på telefon +45 20341440

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;