Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Marketing Automation & Decisioning Lead - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Et job der byder på digital og datadrevet forretningsudvikling samt skabelsen af den bedste 1t1- kommunikation på tværs af kanaler.

Som Marketing Automation & Decisioning Lead vil du lede vores tilgang til datadrevet marketing igennem udvikling af en decisioning engine. Til en start er dit primære fokus på e-mail og website, men din rolle vil udvikle sig, så du styrer kundeinteraktion på tværs af paid, earned & owned. Det kræver et stærkt strategisk fokus på kundeoplevelsen, relevans og konverteringsmål.

For at få succes i rollen er det nødvendigt, at du har en pragmatisk tilgang i forhold til at sikre kort time to market og resultatskabelse i sammenhæng med forretningens mål. Det vil kræve tæt samarbejde med vores Go To Market-team ift. planlægning, eksekvering og governance.

Du får en bred berøringsflade med mange afdelinger i organisationen, og i samarbejdet med interne stakeholders leverer du strategisk rådgivning i forhold til at udnytte de muligheder, der findes i den datadrevne tilgang.

Next Best Offer og Next Best Action

Marketing automation, NBO og NBA er en grundpille i vores strategi, og her er virkelig mulighed for at arbejde med omnichannel marketing - fra digitale kanaler til salgsleddet og butikker. Vi har en ambition om at være førende i branchen. Du skal derfor have lyst og mod på at udfordre det eksisterende og selv få startet nye projekter op – noget der bl.a. kræver stærkt stakeholder-management. Der vil være hjælp til den operationelle del af arbejdet, men der kan være behov for, at du selv er i maskinrummet. Lemvigh-Müller anvender især Salesforce Marketing Cloud til automatisering m.m. Du vil blive vores point of contact og ekspert i mulighederne heri.

Dit primære ansvar er:

  • Marketing Automation Journey - strategi, plan og eksekvering
  • Forretningens lead ift. opbygningen af en Customer Data Platform
  • Segmentering og profilering af kunder og kontakter

 

Spændende mulighed i en ambitiøs koncern

Du får en unik mulighed for at blive en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Du får store frihedsgrader, som følges af stort ansvar, og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du har din daglige gang i vores hovedkontor i Herlev. Her er du del af et marketingteam, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Experience Søren Borg på telefon 5138 7840.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;